PRSTEN JE NA RUCI

Treća sreća: Britney Spears zaručila se za 13 godina mlađeg

11.01.2018 u 09:58

Bionic
Reading

Nakon dva braka, onog s Jasonom Allenom Alexanderom, koji je potrajao tek 55 sati, te trogodišnjeg s Kevinom Federlineom, s kojim je dobila dvojicu sinova, čini se kako je pop princeza ponovno spremna za bračne vode. Britney Spears snimljena je na pješčanoj plaži havajskog otoka, a na ruci joj je blistao dijamantni prsten, koji neodoljivo nalikuje na zaručnički

Sudeći po posljednjim paparazzo fotografijama, snimljenim na pješčanoj plaži Havaja, pop pjevačica Britney Spears ponovno je zaručena. Na ruci 36-godišnje pjevačice blista dijamantni zaručnički prsten, a šuška se kako ju je njezin 23-godišnji dečko Sam Asghari, s kojim je u studenom proslavila godinu dana veze, zaprosio.

  • +15
Britney Spears Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Par se upoznao na snimanju videospota za pjesmu 'Slumber Party' 2016. godine i od tada su nerazdvojni. Ipak, u ljepotama havajskog otočja Britney uživa s dvojicom sinova, 12-godišnjim Seanom i godinu dana mlađim Jaydenom, a Sam nije viđen u blizini.

👒🏖👒 Just a sprinkle of paradise!!!!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Nakon mnogobrojnih uspona i padova, kako u poslovnom, tako u privatnom životu, Britney Spears se polako vraća na početak - liniju je ponovno dovela do savršenstva, što je pokazala u minijaturnom žutom bikiniju, a obnovila je ugovor i s hotelom u Las Vegasu u kojem redovito nastupa.

🐠🦋🐠 So much fun at this beautiful place

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Prije veze sa Samom Asgharijem, Britney je bila dva puta u braku - tek 55 sati bila je udana za Jasona Allena Alexandera, a tri godine, od 2004. do 2007. godine, za Kevina Federlinea. Njezini obožavatelji se nadaju kako je u 13 godina mlađem odabraniku napokon pronašla muškarca svog života.

🎄🎁👠🎄

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on