Kaley Cuoco

Treća sreća za slavnu glumicu: Zaručila se zvijezda serije 'Teorija velikog praska'

14.08.2024 u 22:46

Bionic
Reading

Simpatični lik Penny iz kultne humoristične serije 'Teorija velikog praska' slavu je donijela glumici Kaley Cuoco, koja je postala jedno od omiljenijih lica Hollywooda

Glumica Kaley Cuoco prošle je godine dobila dijete s Tomom Pelphreyem te se u potpunosti predala majčinstvu, a čini se kako će uskoro zaploviti bračnim vodama - treći puta.

Naime, lijepa plavuša sada je objavila zaruke sa svojim partnerom i ocem malene Matilde, čije je trenutke stasanja redovito dijelila na društvenim mrežama.

  • +2
Kaley Cuoco Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour/HFPA/ Capital Pictures / Capital pictures / Profimedia

S glumcem je u vezi dvije godine, a upoznala ga je preko zajedničke menadžerice Andree Pett-Joseph.

Treći brak za Kaley Cuoco

'Čula sam njegov glas, okrenula sam se i bilo je kao da je moj život gotov, ili tek počinje. Pogodilo me. Bila je to ljubav na prvi pogled', opisala je Cuoco ovaj sudbonosni susret iz 2022. godine.

Glumica je od 2013. do 2016. bila u braku s tenisačem Ryanom Sweetingom, a od 2018. do 2021. s Karlom Cookom. Ubrzo nakon toga upoznala je Toma, s kojim sada traži treću sreću u braku i ljubavi.

'Kakvo predivno, divlje putovanje život može biti. Zahvalna sam na svakom putu koji me vodio ravno k tebi', napisala je Cuoco u Instagram Storyju kraj fotografije zaručničkog prstena.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević