ZABAVA PRED EKRANIMA

Tri filma i tri serije koje vam preporučamo ovog vikenda

15.10.2022 u 10:48

Bionic
Reading

Započnite i završite ovaj vikend na najbolji mogući način – odličnim filmom i/ili serijom!

Ovisno o trenutnom raspoloženju birate što bi gledali? Niste izbirljivi pa volite raznolike filmove i serije? Donosim rješenje za sve koji ne znaju što bi gledali u moru bogate ponude. Pickbox NOW streaming servis donosi popis filmova i serija koji će zadovoljiti svaku vašu potrebu!

Serije uz koje će vam vikend proletjeti

Unakrsna vatra (Crossfire)

Jo (Keeley Hawes) je očekivala opuštajući ljetni odmor s prijateljima i obitelji. Jednog dana misteriozni pojedinci napadnu luksuzni hotel u kojem je Jo odsjela. Uslijedit će tragedija koja će ugroziti živote njenih najmilijih, ali i otkriti skrivene tajne. Unakrsna vatra ima samo četiri epizode pa je idealna za bingeanje!

Kralj (The King)

Glavni (anti)junak Bruno Testori (Luca Zingaretti) vlada jednim posebnim kraljevstvom – zatvorom. Sve ide glatko, dok se jednog dana ne dogodi tragično ubojstvo njegovog bliskog prijatelja i desne ruke Nicola Laccarina (Giorgio Colangeli). Bruno će uskoro otkriti Nicolinog ubojicu što će dodatno potresti strukturu i mir zatvora. Za rješenje slučaja Bruninog prijatelja ubojstva zadužena je javna tužiteljica Laura Lombardo (Anna Bonaiuto) koja neće pokušati riješiti samo slučaj, već i otkriti upitne metode za vođenje ozloglašenog zatvora.

Voli me (Love me)

Serija Voli me započinje smrću Christine koja premine nakon proslave četrdesete godišnjice braka. Serija fantastično prikazuje proces žalovanja njezine najbliže obitelji, ali i njihove platonske i romantične odnose s drugim ljudima. Ovo je idealna serija za sve ljubitelje suvremenih drama o obiteljskim i ljubavnim temama te one koji žele otkriti australsku produkciju.

Tri filma za svačiji ukus

Bez srodstva (Unrelated)

Anna (Kathryn Worth) proživljava krizu srednjih godina i odluči putovati u Toskanu sa svojim prijateljima. U prekrasnoj talijanskoj vikendici suočit će se sa situacijama zbog kojih će početi cijeniti samu sebe i vlastiti život. Film je dobio nagradu London Film Festival i Evening Standard British Film Awards.

Profesor i luđak (The Professor and the Madman)

Profesor i luđak je povijesni film o profesoru Jamesu Murrayju (Mel Gibson) koji sakuplja riječi za prvu verziju rječnika Oxford English Dictionary. U tom naumu pomoći će mu nekad briljantni doktor William Minor (Sean Penn) koji je trenutno pacijent u engleskoj psihijatrijskoj ustanovi. Inspiracija za film je istoimena knjiga autora Simona Winchestera.

Sama (Alone)

Naposljetku imamo jedan mračniji film za ljubitelje trilera. Jessica (Jules Willcox) misli da ju netko prati na cesti. Uspostavit će se da je riječ o opasnom pojedincu koji će je oteti i zarobiti u maloj kolibi usred teško prohodne šume. Unatoč nepovoljnim okolnostima uspije se osloboditi, ali sada slijedi najteži dio – bijeg od otimača i borba protiv divljine. Ovo je film o preživljavanju i voljom za životom u najgorim mogućim uvjetima.