ljubavna priča iz bajke

U njihovom domu danas se slavi, a Rakitić i njegova Raquel sve su raznježili emotivnim porukama: 'Sve ljubavne priče su lijepe, no naša mi je najdraža'

22.08.2021 u 17:23

Bionic
Reading

Naš reprezentativac Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri slave veliku zajedničku obljetnicu. Par koji nikada ne krije koliko su i dalje zaljubljeni, vrlo rado na društvenim mrežama dijele detalje iz svog privatnog života, a sada su objavili fotografije kojima su obilježili 10 zajedničkih godina

'10 godina od tog prvog poljupca, prvog zagrljaja, početka putovanja koje smo sami kreirali, uvijek gledajući u istom smjeru. Volim te, moj plavušane za novih narednih tisuću avantura. Sretna godišnjica, moja ljubavi,' napisala je Raquel Mauri u svoju najnoviju objavu na Instagramu, a hashtagovima je otkrila kako ona i voljeni suprug slave punih deset zajedničkih godina koje su proveli u ljubavi.

Fotografiju je na svom profilu objavio i Ivan Rakitić koji je napisao: 'Sve ljubavne priče su lijepe. No naša mi je najdraža. Posljednjih 10 godina bile su najsretnije u mom životu. Hvala ti što si moje srce ispunila s toliko ljubavi…Ti si moja sadašnjost, moja budućnost, ti si najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Sretna ti godišnjica, moj živote. Volim te,' napisao je emotivni Rakitić.

Objavljene fotografije prikazuju Raquel i Ivana kako se grle, ljube i gledaju zaljubljeno baš kao i prvoga dana. Oboje odjeveni u crno-bijele kombinacije, par je blistao od sreće, a ovaj dan zasigurno će dugo pamtiti. Na svom Instagram Storyju Raquel je podijelila i kolaž njihovih starih romantičnih fotografija, a par je obljetnicu obilježio i tortom.

Raquel, čije fotografije na društvenim mrežama obožavatelji rado prate, uvijek privuku veliku pažnju. Tako i ovoga puta nikome nije promaknuo Raquelin dotjerani izgled. U crno –bijeloj košulja haljini , koja je otkrila njezinu besprijekornu figuru, Raquel je blistala, a mnogi su, osim čestitki upućenih paru, u komentarima pohvalili njezin izgled.

Naš nogometni reprezentativac i prelijepa Andalužanka u braku su od 2013. godine te su i dalje zaljubljeni kao prvog dana. U njihovom braku romantike doista ne nedostaje, a njihova ljubavna priča nalik je onima iz bajke. Ivan se zaljubio u Raquel, koja je tada bila konobarica u kafiću u rodnoj Sevilli.

Iako je on odmah pao na njezine čari, a nije znao ni jezik, Raquel je trebalo sedam mjeseci da pristane na njegov poziv za prvi spoj. Par se građanski vjenčao 2013. godine dok se crkveno vjenčanje održalo dvije godine kasnije u seviljskoj katedrali. U međuvremenu su dobili i dvije djevojčice, Adaru i Altheu.