U PREDIVNOJ TOSCANI

Elegantan par: Ovako je izgledalo bajkovito vjenčanje Gigija Buffona i lijepe Ilarije

02.10.2024 u 23:02

  • +6

Vjenčanje Gigija Buffona i Ilarije D'Amico

Izvor: Profimedia / Autor: Photopress / Massimo Sestini / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Gigi Buffon, nekadašnji talijanski reprezentativac, izgovorio je sudbonosno 'da' svojoj dugogodišnjoj odabranici, novinarki Ilariji D'Amico s kojom ima osmogodišnjeg sina

U Villi Oliva u talijanskom gradu Lucci, smještenom u prelijepoj Toscani, ovog vikenda održano je vjenčanje jednog od najboljih golmana svih vremena, Gianluigija Gigija Buffona i lijepe Ilarije D'Amico.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

U dnevnoj varijanti, na prijemu gostiju, nosila je raskošan model bijele haljine dužine midi. S puf rukavima, V-izrezom dekoltea i lepršavim donjim dijelom, ova haljina posebno je laskala figuri mladenke, a cjelokupan look istaknula je detaljem velike narukvice zlatnog sjaja.

Na svečanoj ceremoniji vjenčanja Ilaria je zablistala u romantičnoj vjenčanici presvučenoj čipkom, s detaljem golih ramena i dugih rukava, a umjesto tradicionalnog vela, nosila je poseban detalj - cvjetni vjenčić koji se lijepo isticao na njezinoj tamnosmeđoj dugoj kosi, dok je Buffon je bio vrlo elegantan u Armanijevom odijelu

Legendarni talijanski vratar koji se u dobi od 45 godina oprostio od golmanskih rukavica i šest godina starija novinarka u vezi su od 2015. godine. Prije veze s Ilarijom, Buffon je bio u braku sa češkom manekenkom Alenom Šeredovom, s kojom ima dva sina Louisa Thomasa (16) i Davida Leeja (15).

Buffonovo srce ubrzo je osvojila Ilaria, koja mu je početkom 2016. godine rodila još jednog sina.

Inače, Ilaria se proslavila kao voditeljica na talijanskom Sky Sportu, a okušala se i u glumi.