u hamptonsu

Uhićen Justin Timberlake: U pritvoru pod optužbom za vožnju u pijanom stanju

18.06.2024 u 15:53

Bionic
Reading

Justin Timberlake uhićen je zbog vožnje u pijanom stanju na Long Islandu u New Yorku, a predstavnik njujorške policije izjavio je da se pjevač trenutno nalazi u pritvoru

Predstavnik policijske uprave Sag Harbora rekao je da je od utorka 18. lipnja, 43- godišnji glazbenik i dalje u policijskom pritvoru. Policija će kasnije danas objaviti priopćenje.

Iako policija nije potvrdila optužbe izvor za američki People kaže da je pjevač uhićen pod optužbom da je vozio alkoholiziran nakon večere u American Hotelu u Sag Harboru. Zaustavili su ga nakon što je napustio restoran kako bi se odvezao do kuće svog prijatelja.

'Nitko nije ozlijeđen', kaže izvor medijima.

Justin Timberlake Izvor: EPA / Autor: CJ GUNTHER

Timberlake je trenutno na turneji kojom promovira svoj najnoviji album Everything I Thought It Was, a sljedeća stanica mu je trebala biti Chcago gdje su zakazani koncerti za 21. i 22. lipnja, a nakon toga Madison Square Garden u New Yorku 25. i 26. lipnja.

Datumi turneje nastavljaju se u SAD-u do 9. srpnja, nakon čega slijedi europski dio turneje tijekom ostatka ljeta i jeseni. Hoće li uhićenje utjecati na nastavak turneje, za sada nije poznato.

No, ono što je poznato su Timberlakeova povremena loša iskustva s alkoholom. Posljednji puta kada je zavirio malo dublje u čašicu, bilo je 2019. na snimanju filma. Nakon što je portal The Sun objavio ekskluzivni video i fotografije na kojima pjevač i glumac Justin Timberlake, vidno alkoholiziran, u kasnim noćnim satima ispred bara u New Orleansu drži za ruku glumicu Alishu Wainwright, s kojom je snimao film 'Palmer', iste su neviđenom brzinom obišle svijet.

To mu je uzrokovalo probleme u braku, a on se potom 'posipao pepelom' i javno ispričao supruzi, glumici Jessici Biel.