ERIN DOHERTY

Utjelovila je lik princeze Anne, a sada pozira s nikad dubljim dekolteom: Britanska glumica potpuna je suprotnost svojoj ulozi iz hit serije

24.11.2020 u 09:55

Bionic
Reading

Lik princeze Anne, jedine kćeri kraljice Elizabete II, u trećoj i četvrtoj sezoni popularne serije ‘Kruna’ (The Crown) utjelovila je britanska glumica Erin Doherty. Dok smo je u seriji imali prilike pratiti u vrlo konzervativnim izdanjima kakve nalaže palača, ova 28-godišnjakinja privatno je mnogo otvorenija i opuštenija

Vidjeti likove iz serije ‘Kruna’ u privatno vrijeme mnogima je iznenađenje. Šira javnost nije ih navikla gledati u opuštenim izdanjima i seksi kreacijama, jer mnogima su se urezali u pamćenje upravo kao aristokrati, utjelovivši članove britanskog kraljevstva kroz nekoliko sezona Netflixove serije.

Tako je prvo svojim pojavljivanjem na naslovnici jednog uglednog magazina šokirala glumica Emma Corrin, koja u seriji igra princezu Dianu, a sada je sličan efekt uspjela postići Erin Doherty. Ova 28-godišnja Britanka u nagrađivanoj seriji igra lik mlade princeze Anne, jedine kćeri kraljice Elizabete II i princa Philipa.

Producenti serije dobro su je uklopili u lik poslušne, snažne, radišne i samostalne princeze čiji je rad i trud godinama prolazio ispod radara.

Trenutno se mlada glumica priprema za svoju novu ulogu, film koji u ožujku počinje snimati u Louisiani. Zbog toga je osvanula na naslovnici The Times Magazinea, te zadivila mnogobrojnu publiku. Svoju ljepotu istaknula je jednostavnom, ali vrlo izazovnom crnom haljinom i izuzetno dubokim dekolteom. Lijepo lice bez previše šminke te prepoznatljivu dugu ravnu kosu stavila je u drugi plan.

Doherty je u intervjuu pričala o svojoj ulozi princeze Anne, kojoj se, kako je rekla, iznimno divi.

Erin Doherty Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

‘Njezina sposobnost da sve loše što čuje o sebi, pritisak medija stavi po strani, jednostavno me zadivila. Odrastala je pod pritiskom javnosti, često su je komentirali i u lošem kontekstu, još kao 16-godišnjakinju, ali ona je sve to uspjela prebroditi. Stavljam se u njezinu situaciju i mislim da osobno ne bih bila tako jako u tim osjetljivim godinama’, rekla je glumica.

Otkrila je i kako se pripremala za ulogu kraljevske ličnosti te kazala: ‘Slušala sam njezine snimljene intervjue iz mladosti satima. Otišla u šetnju i slušala, a onda bih ušla u trgovinu i pokušala naručiti kavu tonom princeze Anne. I tako mjesecima’.