pjevačka zvijezda

Vanna o starenju i kakva je kao baka

21.06.2024 u 12:30

Bionic
Reading

Jedna od nogima najomiljenijih domaćih glazbenica nastupa ovog vikenda na festivalu 'Melodija Jadrana 2024'. Spektakl hrvatske glazbene pop-scene i ove se godine održava u ambijentu Galerije Meštrović u Splitu, a svoj ljetni hit Ivana Vrdoljak Vanna izvest će s 'pulenom' iz showa 'The Voice', Sergejem Božićem

Ivana Vrdoljak Vanna je ispričala kako je od prvog tona glasa sa Sergeja Božića u showu 'The Voice' imala dojam da se radi o posebnom talentu te da joj se, kako se uspostavilo da je sjajna osoba, 'želja da s njim snimi neku lijepu pjesmu samo pojačavala'. Jako vjeruje u pjesmu 'Dan po dan' i jedva čeka da je publika čuje.

Ljeto će joj biti ispunjeno odličnim koncertima i najavljuje 'vrhunske svirke uz dozu dobre zabave'. Progovorila je i na temu starenja. Na njega gleda kao nešto neminovno. Komentirala je kako se ljudima ne sviđa taj neizbježan proces i rekla da se 'pokušava ne zavaravati oko prihvaćanja toga, ali ni ne dodaje probleme kojih nema'.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Kako nikad nije bila pričljiva o privatnim temama, tako je i ovog puta, na temu unučice, bila suzdržana. 'Čini mi se konvencionalno nekonvencionalna', kratko je izjavila za Story na pitanje kakva je kao baka. Podsjetimo, prošle godine je njezin sin Luka dobio kći, koja je veliko veselje njoj i njezinom suprugu Andriji Vrdoljaku te njihovoj kćeri Jani.

u samoboru

Vitke noge u prvom planu: Vanna oduševila stasom i glasom

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...