ANTONIO I JOSIPA

Veliko slavlje u Zadru: Sin Aljoše Asanovića oženio kćer Josipa Skoblara

08.09.2024 u 08:06

Bionic
Reading

Baš kao što se i doznalo krajem srpnja, početak rujna pokazao se idealnim za jedno posebno vjenčanje. U zadarskoj katedrali svete Stošije, pred brojnim članovima obitelji i prijateljima, vjenčali su se Antonio Asanović i Josipa Skoblar

Kći proslavljenog nogometaša i trenera Josipa Skoblara, Josipa udala se jučer za sina Vatrenih iz '98-e, Antonija Asanovića i to u svom Zadru.

Obitelj, brojni prijatelji i drugi uzvanici okupili su se ispred katedrale svete Stošije u Zadru gdje su Josipa i Antonio izrekli zavjete pred Bogom. Po izlasku iz katedrale zaplesali su na Oliverov hit 'Pred tvojima vratima', a u tim trenucima po njima su padali bijeli konfeti.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Fešta se potom nastavila u jednom zadarskom restoranu, a poznato je i da su prvi ples izveli na pjesmu Harija Rončevića, koji je samo zbog njihovog vjenčanja doputovao u Zadar.

Ne treba sumnjati da je sve osmišljeno do najsitnijeg detalja budući da je sama Josipa osnivačica studija koji se bavi organizacijom vjenčanja.

Za svoj dan iz snova, kako se može vidjeti na fotografijama i snimkama koje su se pojavile na društvenim mrežama, mladenka je odabrala usku bijelu vjenčanicu do gležnja uz koju je imali i dugi, elegantni šlep dok je u kosi imala bijeli veo, a po dolasku u restoran presvukla se u novu vjenčanicu u kojoj joj je bilo puno lakše plesati i uživati u svom danu.

Za vezu Antonija i Josipe doznalo se prošle godine, a zanimljivo je kako su oni bili zajedno prije nekoliko godina te su nakon prekida potražili sreću s drugim partnerima. No, da prva ljubav zaborava nema pokazalo se i u njihovom slučaju, kada su odlučili pružiti jedno drugome drugu šansu koja je jučer dobila najljepši mogući završetak.