'Ljeto u dvorcu Oršić 2024.'

Vodimo vas u Gupčev kraj na koncerte Nine Badrić, Gibonnija te Bajage i Instruktora

25.06.2024 u 11:02

Bionic
Reading

Glazbeni program na jedinstvenoj pozornici na svijetu

Na lokaciji kod baroknog dvorca Oršić i Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu u Gornjoj Stubici, održati će se nova, ove godine, posebnija sezona glazbeno – scenskog festivala 'Ljeto u dvorcu Oršić 2024.' koji sadržajnom raznolikošću i kvalitetom programa doprinosi kulturnoj i turističkoj ponudi Krapinsko zagorske županije u ljetnoj sezoni. Kako dvorac Oršić kreće u određenu sanaciju i modernizaciju stalnog postava, jedan dio programa seli se na jedinstvenu lokaciju kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu. Pošto se radi o prostoru koji može primiti veći broj posjetitelja, u Gupčev kraj dolaze vrhunski izvođači koji nisu dugo ili uopće bili u našoj Županiji. Festival će se održati od 28.6.2024. do 13.7.2024. u 7 programskih večeri.

Festival se održava već 19 godina zaredom. Od tada do danas, na njemu je održano preko 150 glazbenih i kulturnih večeri. Festival je postao jednim od simbola Gupčevog kraja koji je stvorio svoju vjernu publiku kroz dugi niz godina održavanja. Posebno što privlači posjetitelje i turiste u Gupčev kraj je spoj kupanja i dobre ljetne zabave na zagorskoj zelenoj rivijeri Termi Jezerčica, izleti u prekrasnu prirodu, obilazak dvoraca, mnogobrojnih spomenika, kulturne baštine uz izvrsne gastro delicije koje nude lokalni tradicijski restorani i domaći OPG-ovi. Kada se taj doživljaj u ljetnim večerima zaokruži sa odličnim koncertima u prekrasnom ambijentu dvorca Oršić i Spomenika Seljačkoj Buni i Matiji Gupcu, možemo reći da je Gupčev kraj, idealna lokacija za vikend izlete, koja će vam pružiti i odmor, kupanje i velika glazbena imena.

Organizator ovog festivala je TZ područja Donja Stubica i Gornja Stubica (Gupčev kraj) u suorganizaciji sa Muzejima hrvatskog zagorja – Muzej seljačkih buna.

PROGRAM 2024:

28.6. (petak) 21:00

  • OTVORENJE LJETA U ATRIJU DVORCA ORŠIĆ
  • KONCERT NINA BADRIĆ (prije i poslije koncerta DJ)
  • Cijena ulaznice u pretprodaji 10,00 eura, a na dan koncerta 15,00 eura (ENTRIO 10,00 eura)

Nina Badrić otvara novu sezonu glazbeno – scenskog festivala Ljeto u dvorcu Oršić. Dvorac Oršić će ponovno glazbeno zasjati jer 28. lipnja 2024. u 21.00 sat, očekuje vas nezaboravan koncert talentirane pjevačice Nine Badrić. Očekuje vas večer ispunjena emocijama, izvanrednim glazbenim izvedbama i nevjerojatnom atmosferom. Nina Badrić, karizmatična glazbenica, priprema poseban repertoar koji će oduševiti sve ljubitelje glazbe. Njezina snažna interpretacija i autentičnost na pozornici obećavaju nezaboravan doživljaj za sve posjetitelje. Nedavno je objavila duet s Petrom Grašom - pjesmu 'Nemoj', koja je pokorila top-liste širom regije, a u Hrvatskoj je trenutno najemitiranija pjesma.

Ulaznice su dostupne i mogu se kupiti online putem sustava ENTRIO (10,00 eura) te na prodajnim mjestima: - Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica, Toplička 7, Donja Stubica (radnim danom od 8-15 sati) - Pučko otvoreno učilište Donja Stubica, Golubovečka 5, Donja Stubica - prostor Doma kulture (ponedjeljak, srijeda, petak od 8-16 sati te utorak i četvrtak od 10-18 sati) - Recepcija vodenog parka hotela Termi Jezerčica, Toplička 80, Donja Stubica (svaki dan od 8-20 sati)

te na dan koncerta (UKOLIKO ĆE BITI DOSTUPNIH ULAZNICA JER JE NJIHOV BROJ OGRANIČEN), sat vremena prije, po cijeni od 15,00 eura.

Osigurajte svoje mjesto na ovom glazbenom putovanju i uživajte u izvanrednom koncertnom iskustvu. Nemojte propustiti priliku biti dio večeri koja će ostati urezana u sjećanjima. Pridružite nam se 28. lipnja 2024. u atriju Dvorca Oršić (Samci 64, Gornja Stubica) i doživite glazbenu čaroliju u čarobnoj noći s Ninom Badrić! Napomena: Djeca do 10 godina imaju besplatan ulaz. KUPI ULAZNICE PO CIJENI OD 10,00 EURA NA: https://www.entrio.hr/event/nina-badric-ljeto-u-dvorcu-orsic-18577

FACEBOOK DOGAĐAJ: https://www.facebook.com/events/454611080363541?active_tab=about

29. 6. i 30. 6. (subota i nedjelja) - atrij dvorca Oršić

  • MEĐUNARODNI FESTIVAL TAMBURICE I FOLKLORA U GORNJOJ STUBICI u organizaciji KUD-a Matija Gubec Gornja Stubica i Općine Gornja Stubica
  • 29.6. (subota) 10:00 sati – 16. Likovna kolonija Gornja Stubica
  • 29.6. (subota) 20:00 sati – 15. Međunarodni folklorni festival
  • 30.6. (nedjelja) 19:00 sati - 20. Tamburaška večer Ulaz slobodan

5.7. (petak) 21:00 – Spomenik Seljačkoj buni i Matiji Gupcu

  • KONCERT – GIBONNI (prije i poslije koncerta DJ)
  • Cijena ulaznice (samo ENTRIO) 20,00 eura

Dugoočekivani koncert Gibonnija održati će se u sklopu Ljeta u dvorcu Oršić u Gornjoj Stubici.

Jedan od najvećih glazbenika ovih prostora nakon rasprodanih koncertnih prostora diljem Hrvatske i regije najavljuje veliki koncert na jedinstvenoj pozornici – Kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu u Gornjoj Stubici. Koncertni spektakl održati će se u petak 5. srpnja 2024. s početkom u 21.00 sat. Ulaznice po cijeni od 20,00 eura dostupne su isključivo u sustavu Entrio.

Nakon dvostruko rasprodane Arene Zagreb, te Arene Varaždin i zadarskog Višnjika, Gibonni ne prestaje oduševljavati svoje vjerne obožavatelje. 'Tempera', 'Činim pravu stvar', 'Mirakul', 'Libar', 'Oprosti', 'Posoljeni zrak i razlivena tinta', 'Judi, zviri i beštimje', 'Onako, od oka', 'Udica' te 'Lažu fotografije', samo su neke od pjesama koje će uglas s publikom pjevati ovoga ljeta u Gupčevom kraju.

Deseci nagrada publike i struke te milijunski pregledi i streamovi potvrđuju uspješnost njegove karijere, ali, kako i sam voli reći, pjesma publike na svim koncertima koje održava uvijek je najbolja potvrda vrijednosti njegovog rada.

KUPI ULAZNICE PO CIJENI OD 20,00 EURA NA:

https://www.entrio.hr/event/gibonni-u-dvorcu-orsic-18401

FACEBOOK DOGAĐAJ: https://www.facebook.com/events/1141103143753674?ref=newsfeed

7.7. (nedjelja) 21:00 – Atrij dvorca Oršić

  • PREDSTAVA PREKID PREKO VEZE - Kazalište Moruzgva
  • Režija: Krešimir Dolenčić
  • Igraju: Matija Šakoranja, Petra Kurtela i Filip Detelić
  • Ulaz slobodan

12.7. (petak) 21:00 - atrij dvorca Oršić

  • STAND UP COMEDY - VLATKO ŠTAMPAR
  • Ulaz slobodan

13.7. (subota) 21:00 – Spomenik Seljačkoj buni i Matiji Gupcu

  • KONCERT – BAJAGA I INSTRUKTORI (prije i poslije koncerta DJ)
  • Cijena ulaznice u pretprodaji 20,00 eura, a na dan koncerta 25,00 eura (ENTRIO 20,00 eura)

Bajaga i Instruktori dolaze u Gupčev kraj! Bajaga i Instruktori najavljuju veliki koncert na jedinstvenoj pozornici – Kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu u Gornjoj Stubici. Koncertni spektakl održati će se u subotu 13. srpnja 2024. s početkom u 21.00 sat u sklopu festivala Ljeta u dvorcu Oršić. Jedan od komercijalno najuspješnijih pop-rock sastava iz regije, čija popularnost ni danas ne jenjava, podsjetit će zagorsku publiku na nove, ali i legendarne stare hitove, stvarane kroz dugi niz godina među koje se svakako ubrajaju: Tišina, Ti se ljubiš, Zažmiri, Plavi Safir, Muzika na struju, 220 u voltima, Tamara, S druge strane jastuka…

Bajaga i Instruktori, ove godine slave 40 godina glazbenog djelovanja, a pjevač, gitarist i autor Momčilo Bajagić – Bajaga svojim se pjesmama zauvijek upisao u srca mnogih generacija obožavatelja.

Ulaznice su već dostupne i mogu se kupiti online putem sustava ENTRIO (20,00 eura) te na prodajnim mjestima: -Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica, Toplička 7, Donja Stubica (radnim danom od 8-15 sati) -Pučko otvoreno učilište Donja Stubica, Golubovečka 5, Donja Stubica - prostor Doma kulture (ponedjeljak, srijeda, petak od 8-16 sati te utorak i četvrtak od 10-18 sati) -Recepcija vodenog parka hotela Termi Jezerčica, Toplička 80, Donja Stubica (svaki dan od 8-20 sati) te na dan koncerta, sat vremena prije, po cijeni od 25,00 eura. Okupite ekipu i osigurajte svoje mjesto na ovom rock spektaklu. Save the date! Subota 13. srpnja 2024. Kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu (Samci 64, Gornja Stubica). Napomena: Djeca do 10 godina imaju besplatan ulaz.

KUPI ULAZNICE PO CIJENI OD 20,00 EURA NA: https://www.entrio.hr/event/bajaga-i-instruktori-ljeto-u-dvorcu-orsic-18592

FACEBOOK DOGAĐAJ: https://www.facebook.com/events/1130770708072983?ref=newsfeed

Tople ljetne večeri, opuštenost i zabava su zagarantirani, a na vama je samo da odaberete datum i ekipu! Doživi zelenilo Gupčevog kraja, smanji stres, OPUSTI SE, ZASLUŽIO SI!

Više na: TZ PODRUČJA GUPČEV KRAJ

Terme Jezerčica

Rezervacijski paketi

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za koncerte:

  • Nina Badrić - Ljeto u dvorcu Oršić, 28.06.2024., Dvorac Oršić - Muzej seljačkih buna, Gornja Stubica - Nikola Svirač i Sonja Pasarić
  • Gibonni - Ljeto u dvorcu Oršić, 05.07.2024., Dvorac Oršić - Muzej seljačkih buna, Gornja Stubica, Gornja Stubica
  • Bajaga i Instruktori - Ljeto u dvorcu Oršić, 13.07.2024. u Dvorac Oršić - Muzej seljačkih buna, Gornja Stubica, Samci

Dobitnici će biti objavljeni u četvrtak, 28. lipnja.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju klikni na gumb ispod!

klikni ako se usudiš
sve osim nogometa

Učitavanje...