Adam i LeightoN

Najzgodniji rabin svoju ljubav ljubomorno čuva, a sad je napokon otkrio tajnu svog skladnog braka

12.10.2024 u 14:31

Bionic
Reading

Adam Brody i njegova supruga Leighton Meester jedan su od dugovječnijih i skladnijih holivudksih parova. Oboje vole privatan život držati podalje od očiju javnosti, a glumac je sada u intervjuu otkrio tajnu njihovog 10-godišnjeg braka

Na veliko veselje onih koji su gledali popularne serije 'O.C' i 'Tračericu' Adam Brody (koji je u prvoj glumio simpatičnog Setha Cohena) i Leighton Meester (koji je u potonjoj utjelovila glavnu ulogu kao Blair Waldorf) u braku su 10 godina. Tijekom jednog od svojih nedavnih intervjua, Brody je otkrio javnosti tajnu svoje dugogodišnje veze s Leighton Meester.

Tajna sretnog braka

Tijekom pojavljivanja u emisiji 'Today With Hoda & Jenna' kako bi promovirao svoju novu Netflixovu seriju 'Nitko ovo ne želi', u kojoj glumi uz Kristen Bellm Brody je otkrio da se 'magija' braka izravno odnosi na osobu na osobu s kojom se vjenčaš.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Nova TV promo, montaža Neven Bučević

'Oh, odaberi nekog dobrog', odgovorio je Brody na pitanje suvoditeljice Hode Kotb o tome kako je njegov brak uspio preživjeti 10 godina. 'Budi sretan i zaljubljen u nekoga tko je sjajan, a onda ga samo slušaj.'

Brody je potom proširio svoj odgovor, napomenuvši da, naravno, brak zahtijeva predanost i trud. 'Ako si s nekim sjajnim, na trećoj si bazi', priznao je. 'Nije da to ne zahtijeva žrtvu i poniznost – i morate rasti zajedno i morate biti voljni rasti jer nećete moći ostati 100 posto upravo tu gdje jeste. Ali, ako si s nekim divnim, mislim da si na trećoj bazi.'

Par koji cijeni privatnost

Brody koji s Leighton Meester ima dvoje djece, Arla i sina čije ime nije otkriveno, Brody je objasnio da je njegov roditeljski stil ravnoteža između uključenosti i dopuštanja svojoj djeci da preuzmu uzde.

Adam Brody i Leighton Meester Izvor: Profimedia / Autor: River / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Postoji taj efekt helikoptera, znate, da ih čuva', istaknuo je. 'Nisam pretjerano strog, ali vidim oštre rubove, doslovno.' Što se tiče njegove Leighton, rekao je da ni njegova žena nije stroga.

Tjedan dana prije pojavljivanja u talk showu Today, Brody je također je progovorio o svom odnosu s sa suprugom dok je razgovarao s voditeljem Daxom Shepardom u njegovom podcastu 'Armchair Expert'.

Miješanje privatnog i poslovnog života

Tijekom tog intervjua, Brody je rekao da je granica između osobnog i profesionalnog života njega i supruga pomalo nejasna. 'Jedan smo drugome menadžeri, a imamo i dva ista agenta', rekao je. 'Isprepleteni smo, čak smo i snimali film zajedno prije nekoliko godina,' dodao je.

Iako njih dvoje imaju javne karijere, Brody ističe da se Meester drži 'šarmantno podalje od posla', držeći svoj osobni život podalje od očiju javnosti, dok još uvijek pokazuje svoje umijeće na ekranu. U intervju za GQ 2019., Brody je također raspravljao o tome kako on i Meester preferiraju privatnost. 'Leighton je znatno više cijeni privatnost od mene. Oboje smo kućni tipovi. Ne idemo na puno događaja na koje bismo možda mogli i ne tražimo promociju na taj način.'