'NITKO OVO NE ŽELI'

Netflixova serija o kojoj svi govore dobit će drugu sezonu, ali s bitnim promjenama

10.10.2024 u 21:52

Adam Brody i Kristen Bell u 'Nobody Wants This'

Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Serije poput 'Kaosa' Netflix je odlučio ukinuti nakon prve sezone, no isto se ne može reći za rom-com seriju 'Nobody Wants This' koja je podjednako oduševila gledatelje i kritiku

Serija 'Nitko ovo ne želi' (Noboby Wants This) o 'nemogućoj' ljubavi voditeljice podcasta o seksu i rabina dobiva drugu sezonu, službeno je potvrdio Netflix.

Ova vijest stiže svega par dana nakon što je obznanio da prekida snimanje serije 'Kaos' nakon prve sezone, ali i spinoffa 'Ludih sedamdesetih'.

Ipak, druga sezona hit serije s Kristen Bell i Adamom Brodyjem u glavnim ulogama dobit će novo kreativno vodstvo. Scenaristica Jenni Konner i Bruce Eric Kaplan preuzet će uzde ovog Netflixovog rom-coma, što je javnosti otkrila Netflixova glavna direktorica za sadržaj, Bela Bajaria.

Spomenuti dvojac stiže na mjesto producenta i scenarista Jacka Burditta, dok kreatorica serije Erin Foster ostaje izvršnom producenticom i scenaristicom serije.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

Ova vijesti dolazi dva tjedna nakon što je debitirala na Netflixu, a konačnoj odluci o snimanju druge sezone nesumnjivo su presudile brojke.

Netflixova serija koju hvale gledatelji i kritičari

Od premijere, serija 'Nobody Want This' stigla je do drugog mjesta na Netflixovoj globalnoj ljestvici najgledanijih serija na engleskom jeziku i popela na prvo mjesto u tjednu od 30. rujna do 6. listopada. Tijekom prvih 11 dana prikazivanja, skupila je gotovo 90 milijuna sati gledanja diljem svijeta, što je ekvivalent 26,2 milijuna potpunih pregleda sezone.

Nobody Wants This | Official Trailer | Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Stvaranje 'Nobody Wants This' će zauvijek biti vrhunac moje karijere. Nevjerojatna glumačka postava, ekipa, producenti i direktori, svi oni su pretvorili seriju u ovo što je danas, a iskusiti pozitivne reakcije gledatelja sada kada je vani bilo je više od bilo čega što sam mogao sanjati', kazala je Erin Foster, kreatorica serije.

'San je raditi na 'Nobody Wants This, Erin je rijetka kreatorica s kristalno čistom vizijom i istinskim duhom suradnje. Prava sam obožavateljica Erininog showa i također se osjećam jako sretnom što sam ponovno u sobi s dvoje mojih favorita, Bruceom Kaplanom i Sarah Heyward iz serije 'Girls'', izjavila je scenaristica Jenni Konner.