'princezini dnevnici'

Obožavani film iz 2000-ih dobit će novi nastavak: Anne Hathaway ostaje u glavnoj ulozi

06.10.2024 u 17:11

Bionic
Reading

'Princezini dnevnici' dobit će svoj treći nastavak, a režira ga Adele Lim koja iza sebe ima respektabilnu karijeru i velika je obožavateljica franšize

'Princezini dnevnici' jedan su od onih filmova kojima će se mnogobrojni obožavatelji uvijek iznova vraćati, a među njima je nastala prava euforija nakon što je potvrđeno snimanje trećeg dijela.

Vijest je potvrdila glavna zvijezda Anne Hathaway, koja je na društvenim mrežama napisala:

'Čuda se događaju. Povratak u Genoviju s @adeleblim @disney @somewherepictures. Bajka se nastavlja.'

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Nova TV promo, montaža Neven Bučević

Snima se treći nastavak filma 'Princezini dnevnici'

U objavi je prikazana vijest prema kojoj režiserka Adele Lim već surađuje s Disneyem na novom nastavku, a na kojem se radi još od 2022. godine.

Slavna glumica i kraljica romantičnih komedija dodala je u kojoj fazi snimanja 'Princezini dnevnici 3'.

'Na dobrom smo mjestu. Još nemamo ništa konkretno što bismo najavili. Ali, dobro se radi', rekla je Hathaway u intervjuu za V Magazine.

Flora Greeson piše scenarij. Pojedinosti radnje nisu potvrđene, ali očekuje se da će treći dio nastaviti priču 'Princezinih dnevnika' iz 2001. i nastavka 'Kraljevskih zaruka' iz 2004. godine.

Režiserka Adele Lim, Anne Hathaway u glavnoj ulozi

Režiserka Adele Lim iza sebe ima već iznimno uspješnu karijeru. Najpoznatija je po radu na filmu 'Crazy Rich Asians'. Zaradio je 174 milijuna dolara s budžetom od tek 30 milijuna, postavši jedna od najprofitabilnijih romantičnih komedija svih vremena i osvojivši nominacije za najbolju slika na Zlatnim globusima i te nagradu Critics Choice.

Nakon toga napisala je Disneyev dječji crtani film 'Raya i posljednji zmaj', koji je bio nominiran za Oscara za najbolji animirani film 2021. godine.

Godine 2023. Lim, porijeklom iz Malezije, debitirala je kao redateljica radom na filmu 'Joy Ride', u kojem glume Ashley Park, Sherry Cola, Sabrina Wu i Stephanie Hsu. Također je producirala film zajedno sa Sethom Rogenom i Evanom Goldbergom iz Point Gray Picturesa.

'Kao vjerna obožavateljica originalnih 'Princezinih dnevnika' uzbuđena sam što mogu sudjelovati u oživljavanju trećeg izdanja ove omiljene franšize. Veselim se što ćemo s publikom diljem svijeta slaviti njegove poruke koje uključuju žensku moć, radost i mentorstvo', rekla je u izjavi koju je podijelio Variety.

UŽIVA NA SARDINIJI

Kao sirena: Na odmoru s Anne Hathaway ne može biti dosadno

Pogledaj galeriju