omiljeni chick lit

Stiže nastavak filma 'Vrag nosi Pradu'

09.07.2024 u 09:39

Bionic
Reading

Sa samo 35 milijuna dolara budžeta, ali i nevjerojatnom glumačkom postavom koju predvode Emily Blunt, Meryl Streep, Anne Hathaway i Stanley Tucci, film 'Vrag nosi Pradu' zaradio je čak 326 milijuna dolara na kino-blagajnama u cijelom svijetu. Može li ponoviti uspjeh?

'Naravno, mislim, morala bih smršavjeti, ali bih to učinila, da', rekla je davno Meryl Streep otkrivši da je otvorena za ulogu u nastavku filma 'Vrag nosi Pradu'. Film koji je od chick lit romana postao jedna od najboljih 'ženskastih' komedija svih vremena vraća se s nastavkom, a mi ne možemo čekati...

Kako prenose strani mediji, film 'Vrag nosi Pradu' već je u razradi! Stvaranje nastavka sad već kultnog filma navodno je u rukama rukovoditelja Disneyja, a spisateljica hita iz 2006. Aline Brosh McKenna navodno 'punom parom' radi na nastavku.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Wendy Finerman, producentica originalnog filma, trebala bi producirati nastavak, a redatelj David Frankel također vodi pregovore o svom povratku. Međutim, ono što zanima većinu obožavatelja je hoće li se vratiti i glavne zvijezde filma!

Uz Meryl Streep i Anne Hathaway te Emily Blunt i Stanleyja Tuccija koji su od prvog filma stvorili to što je danas, teško će biti nadmašiti original. Film je zaradio ogromnih 326 milijuna dolara na kino blagajnama diljem svijeta i donio Streep njezinu četrnaestu nominaciju za Oscara, a glumica je odmah otkrila da bi voljela snimiti i nastavak filma.

Međutim, glavna junakinja filma Anne Hathaway koja se u filmu pojavila kao Andy Sachs nedavno je komentirala kako smatra da je neke filmove bolje ostaviti u prošlosti.

'Ponekad stvari treba njegovati i čuvati u ovom mjehuru i to je u redu', rekla je Hathaway za koju je otkriveno da je bila tek deveti izbor za svoju najpoznatiju ulogu. Ipak, za ulogu u filmu o svijetu mode se uspjela izboriti te je postala jedna od najpoznatijih glumica na svijetu: 'Sjećam se trenutka u kojem sam dobila ulogu. Počela sam vrišteći trčati kroz stan pun svojih prijatelja. Uletjela sam u dnevni boravak i zaurlala da ću glumiti u filmu', prisjetila se Hathaway.

Jedna od glumica koju su producenti tražili je Rachel McAdams, no ona je odbila ulogu, a poznato je da su na audiciji bile i Clare Danes i Julliette Lewis.

PIDŽAMA ODIJELO

Ni Anne Hathaway nije odoljela najvećem hitu sezone; ne postoji ništa udobnije od ovoga

Pogledaj galeriju