geni su to

Za mamom joj je uzdisala cijela bivša država, a i ona je nestvarno lijepa

22.08.2024 u 14:30

Bionic
Reading

Anica Dobra nedvojbeno je jedna od najvećih glumačkih zvijezda na ovim prostorima. Veliku popularnost stekla je i van granica, a koja iza sebe ima dugu i uspješnu karijeru. Privatni život drži podalje od očiju javnosti, no poznato je da je u braku s Miodragom Mićom Sovtićem, predsjednikom nogometnog kluba 'Dorćol' i imaju kćer Minu

Anica Dobra u svojim intervjuima koje je sporadično i vrlo selektivno davala, nikad nije previše govorila o suprugu, braku i obitelji. Uvijek je isticala da 'puštam svoje uloge da govore o njoj i da o privatnom životu ne volim pričati'.

Inače, Mina se u rujnu 2022. udala za dugogodišnjeg partnera Luku Nikolića (koji je prema pisanju srpskih medija, po zanimanju arhitekt), a prije godinu dana postala majka. 'Jedva sam čekala da imam izgovor da se odmorim jedno dva sata! Rečenica 'spava kao beba' je jedna velika laž, barem iz mog iskustva. Beba mi ne spava nikad! Djevojčica je. Neispavana sam i presretna', izjavila je za K1 televiziju.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Maminim stopama

Mina je glumu diplomirala na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu i članica je ansambla Zvezdara teatra. Pojavila se u serijama 'Žigosani u reketu', 'Ubice mog oca', 'Koreni', 'Besa 2' i 'Crna svadba'.

'Odlučila sam se baviti ovim više uprkos mami zato što je klišej da dijete glumice želi biti glumac. To smo čuli već tisuću puta. I mislim da je dosta hrabro ići tim stopama zato što ne postoji ništa što ona nije ostvarila, a što ja mogu ostvariti', izjavila je ranije Mina.

Pored majčinog talenta, naslijedila je i njen sjajan izgled.