SVE ZA LJEPOTU

Za mladolik izgled: Iva Majoli osvježila lice 'vampirskim tretmanom'

15.05.2020 u 11:36

Bionic
Reading

Dok smo prakticirali karantenu kako bi pobijedili koronavirus, mnogima su najviše nedostajali frizeri, manikeri. Neki su pak jedva dočekali da se nakon popuštanja mjera otvore zagrebačke estetske poliklinike, koje su tjednima bile zatvorene. Među njima su i Donna Vekić te jedna od naših najboljih tenisačica svih vremena Iva Majoli

Poznata sportašica posljednjih se godina rijetko pojavljuje u javnosti nakon burnog razvoda od poduzetnika Stipe Marića. Povremeno svoj Instagram profil otvori za širu javnost kao što je napravila sada kad je pokazala fotografiju s beauty tretmana.

'Obožavam ovaj tretman! Od igranja tenisa na suncu koža mi je zapravo oštećena' napisala je Iva Majoli pred fotografije. Podvrgnula se neinvazivnom tretmanu, bez skalpela, vlastitom krvnom plazmom, kojim se pomlađuje koža. Mnogi pratitelji su oduševljenu umirovljenu sportašicu zasuli pitanjima o tom zahvatu. Na tom tretmanu s njom je bila i Donna Vekić koja je svoj tretman pokazala na Instagram storyju prije nekoliko dana.

U tretmanu krvnom plazmom koristi se dio krvi obogaćen faktorima rasta i matičnim stanicama koje utječu na pomlađivanje i obnovu kože. Iz pacijentove krvi posebnom centrifugom radi se ekstrakcija plazme kako bi iz nje dobili ono najbolje. Plazma bogata faktorima rasta i matičnim stanicama kroz tanke iglice injektira se zatim u lice. Tajna ljepote Angeline Jolie i Kim Kardashian leži upravo u ovom zanimljivom tretmanu. Osim pomlađivanja, on se još koristi u sanaciji ozljeda koljena i ligamenata.

Svojevremeno je botoksom rješavala problem prekomjernog znojenja ispod pazuha, kao i njezin teniski kolega Goran Ivanišević. Nakon peglanja bora, Iva Majoli se počastila tajlandskom masažom.

Podsjetimo, Osvajačica Roland Garrosa 1998. godine rijetko daje intervjue i ne voli pričati privatnom životu. Sudeći prema objavama na Instagramu svoj život koji vodi daleko od kamera posvetila je uživanju sa svojom mezimicom, 13-godišnjom kćerki Mijom, koju je dobila u bivšem braku s poduzetnikom Stipom Marićem, za kojeg se udala 2006. godine. Puno putuje, čak i više nego dok je igrala.