nezaustavljiva umjetnica

Zabljesnula u plavom: Jasna Zlokić nakon duljeg vremena u javnosti

03.07.2024 u 08:36

Bionic
Reading

Omiljena dalmatinska pjevačica, 2020. se se vratila u studio nakon punih deset godina diskografske pauze od objave svog posljednjeg albuma 'Dueti' i proslavila 60 godina uspješne karijere. Premda izbjegava pojavljivanja na javnim događanjima te je nemamo priliku često vidjeti, ovih dana je nastupila na zabavi povodom otvorenja ljetne sezone splitskog resorta

Uz svoju mlađu kolegicu Tatjanu Cameron Tajči, neumorna Velolučanka bila je glavna zvijezde velike rođendanske zabave splitskog resorta. Oduševile su publiku svojim izvedbama, a Jasna Zlokić zablistala je u dugoj plavoj kreaciji koja joj savršeno pristaje.

U istoj je nastupila u strudenom, na koncertu 'Tomislav Ivčić - 30 godina nakon' u Lisinskom te prije toga na Korčuuli gdje je održala emotivan koncert. Poznata po svojoj duhovitosti i skromnosti naša slavna pjevačica izjavila je da se ne osjeća kao diva, kako je često nazivaju.

'Sad niču te dive svako malo. Može se netko nazivat ovako ili onako, ali zapravo su pjesme te koje potvrđuju tvoje postojanje jer ako ih nema, ako nisu došle na plodno tlo i nisu vas održale onda vi nemate neki rezon da budete neka diva', ispričala je za In Magazin. Pričala je i o svojoj mladolikosti. Pozvala se na talijansku uzrečicu 'pitura bona figura'. Rekla je da je to do genetike i određenom redu i načinu življenja koji 'brani od brzog starenja'.

LJETO SE ZAHUKTALO

Nema tko nije bio: Najveći splitski party okupio zanimljivo društvo

Pogledaj galeriju

Može se pohvaliti s jednim od najdugovječnijim brakova na sceni. S voljenim suprugom Borisom živi svoju idilu već 47 godina. Smatra da održati brak, djecu, stvoriti da djeca dobiju svoju djecu i da si kao majka ostvario sve što je tvoja zasluga, veliki uspjeh i radost.

Radost su joj i brojni ljetni koncerti koji je čekaju duž cijele obale ali i objava nove pjesme 'Tko to zove ime moje', koju je napisao neprežaljeni Rajko Dujmić.