više nije solo

Zaljubljena i sretna: Jelena Rozga priznala čime ju je osvojio njezin dečko

12.08.2024 u 21:55

Bionic
Reading

Splitska pjevačica Jelena Rozga žari i pali ljetnom turnejom. No, osim na poslovnom planu, Jeleni dobro ide i u ljubavi, a sada je otkrila i čime ju je osvojio njezin partner

Splitska pjevačica nedavno je objavila singl 'Lavica', za koji je snimila i spot, a ljetna turneja joj je u punom je zamahu. Na koncertu u Primoštenu Jelena je u razgovoru za In Magazin otkrila detalje iz privatnog i poslovnog života.

Jelenina himna ljeta 'Lavica'', koju Rozgina publika naziva nasljednicom 'Bižuterije', sedam tjedana ne silazi s YouTube trendinga s više od 3 milijuna i 600 tisuća pregleda, a Jelena kaže da je vrlo sretna, da puno radi, a energiju joj daje upravo njezina publika.

  • +3
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

No, Jeleni osim na poslovnom, ruže cvatu i na privatnom planu, a za In Magazin priznala je čime ju je osvojio njezin partner.

'Pa vrlo sličan Jeleni Rozgi, neopterećen, normalan, dobar dečko,' rekla je. Jelena smatra da ljubav živi u nama, a ne na papiru pa je njezini najbliži ne zapitkuju kad će pred oltar. Kako kaže, njezinim roditeljima je bitno da je ona sretna.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Jelena ovo ljeto provodi radno pa će na odmor tek u listopadu. A i 47. rođendan će 23. kolovoza proslaviti radno. 'Za rođendan sam na bini, to ja volim i nije mi problem. Nikad nisam bila tip od rođendana, slavlja, puhanja svjećica, možda to nije normalno, ali takva sam,' zaključila je.