PODRŠKA S TRIBINA

Zanosne Brazilke dobile konkurenciju: Lijepa Izabel Kovačić navija u Rusiji

29.06.2018 u 19:32

Bionic
Reading

Iako su ovog mjeseca razdvojeni proslavili prvu godišnjicu braka, Izabel Kovačić odlučila je dolaskom u Rusiju iznenaditi supruga, hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića

Najvažnija sporedna stvar na svijetu trenutno je tema broj jedan, a osim igrača, napetih utakmica, skupina i momčadi koje su izborile svoj prolazak u osminu finala jedna od stvari koje zabavljaju javnost su i atraktivne ljepotice iz raznih krajeva svijeta koje se mogu vidjeti na tribinama ruskih stadiona.

Njima se odlučila pridružiti i supruga hrvatskog reprezentativca Izabel Kovačić koja im ljepotom i navijačkim stajlinzima uspješno konkurira.

Izabel Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na svom službenom Instagram profilu, Izabel je počastila mnogobrojne fanove fotografijama iz Rusije na kojima uživa u dragocjenim trenucima sa suprugom i nedavno održanoj utakmici Hrvatske i Islanda.

🇭🇷

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Bodrenje supruga i hrvatske momčadi s tribina Izabel je odradila u prigodnom navijačkom izdanju – nogometnom dresu i trapericama visokog struka ukrašenih uzorkom šahovnice na bočnim stranama nogavicama.

Da komada s dizajnerskim potpisom ne manjka, pobrinula se odabirom Chanelova remena i torbice s prepoznatljivim metalnim lancem.

the other day 🇭🇷♥️✌🏼

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Prije godinu dana, 17.6.2017. naš talentirani nogometaš Mateo Kovačić i lijepa Zagrepčanka izrekli su sudbonosno 'da' pred brojnim uzvanicima u crkvi u Sesvetskim selima, gdje su se i upoznali. Slavlje se potom nastavilo u hotelu Westin, a zabavu nisu željeli propustiti Kovačićevi klupski kolege iz Real Madrida.

  • +26
Vjenčanje Matea Kovačića i Izabel Andrijanić u crkvi sv. Antuna Padovanskog Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX