javila se s odmora

Zvijezda 'Kumova' ljubi domaćeg rukometaša? Objavili su zajedničku fotografiju s mora

15.07.2024 u 23:15

Bionic
Reading

Atraktivna glumica, Petra Kraljev koju je publika među ostalim zavoljela zbog odlične uloge Milice (vješto je savladala naglasak iz Dalmatinske Zagore) u hit seriji Nove TV, objavila je fotografiju na Instagramu i potaknula glasine o novoj vezi

Petra Kraljev našla se u zagrljaju s rukomentnim 'Karate Kidom', vratarom Filipom Ivićem, a nedavno je priznala da postoji 'netko poseban u njezinu život'.

Veza je postala javna

'More, sol i ljubav', napisali su uz fotografije s odmora na Korčuli, koje su oboje objavili na društvenoj mreži. Mnogi im pišu da su 'lijep par' te da je glumicu 'lijepo vidjeti sretnu'.

Ne zna što bi bez osjećaja zaljubljenosti

'Privatni život je u fazi kubizma. Vidjeti ćemo u koji će se pravac dalje razviti. Na pitanje jesam li zaljubljena, uvijek ali uvijek je odgovor DA. Ne znam što bih bez tog osjećaja. U koga ili u što je zapravo potpuno nebitno', rekla je ranije za tportal.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Inače, glumica je zamalo završila pred oltarom, zaručivši se za svog bivšeg dečka Nikolu Reljića. Svojedobno se pisalo da je bila s vlasnikom restorana Tač, Tinom Miletićem.