dobro se zabavlja

Zvijezda 'Kumova' nastavlja brusiti svoju vještinu, pratitelji ga prozvali 'sinjskim nindžom'

28.08.2024 u 09:00

Bionic
Reading

Od idućeg tjedna gledetelji će moći pratiti nove dogodovštine stanovnika iz najpoznatijeg fiktivnog mjesta - Zaglava. Mnogi glumci iz hit-serije Nove TV još su na svojim ljetnim odmorištima i pokazuju svoje morske fotografije, a Lovre Kondža koji tumači ulogu mnogima omiljenog lika, Martina Akrapa pohvalio se novim videom svoje supervještine

Mladi glumac je svojom simpatičnog ulogom Lucina brata (Ana Uršula Najev) bivše ljubavi Matije Macan (Mirna Mihelčić) osvojio je publiku, a sad ih Lovre Kondža želi impresionirati i svojim umijećem baratanja mačem, nožem, sjekirom.

Najprije je pokazao kako barata mačem i što je s njim 'napravio lubenici', a sada se bacio na druge alate i rekvizite poput bundeve, tikvice, pa i plastične boce.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Stižu zanimljivi komentari

'Bilo bi kul da skuhaš nešto od toga svega!', savjetovao mu je kolega Fabijan Pavao Medvešek pogledavši novi video koji je glumac objavio na Instagramu, a Lovre mu je na to odgovorio: 'Da mlatim po odrescima bilo bi drugačije, a ovako ima životinja koje će pojest'. 'Ja u svemu vidim pripreme za Gospodar prstenova vs. Rambo', domentuo je jedan od pratitelja, a drugi ga je nazvao 'sinjskim nindžom'.

Lovre je ranije izjavio da je, budući da dolazi iz Otoka kraj Sinja 'njegov privatni život svakako prednost s kojom je došao na snimanje 'Kumova'. Radnja serije je smještena u Dalmatinskoj zagori, a takvo podneblje mu je s toga poznato kao i govor s tog područja. Za sada, kazao je, nema neostvarenih snova, a što se tiče budućnosti 'ne zna gdje se vidi za pet dana, a kamoli deset godina te mu je draže ostaviti budućnost nepredvidivom'.

>>Mladi glumac iz 'Kumova': 'Volim greške jer nikad ne znam što će iz njih proizaći' <<

na setu

Janjetina, smijeh i dobar ugođaj: Ususret novim epizodama predstavljena nova sezona 'Kumova'

Pogledaj galeriju