veza na daljinu

Milica iz 'Kumova' progovorila o svom dečku Filipu

24.08.2024 u 16:17

Bionic
Reading

Petra Kraljev osvojila je gledatelje svojom ulogom šarmantne, uvijek zabavne, neponovljive tajnice Milice u hit-seriji Nove TV. Osim po glumačkim projektima, javnost privlači i privatni život splitske ljepotice

Prije nekoliko dana Petra Kraljev je uz kolegice iz serije 'Kumovi', Anu Uršulu Najev, Jagodu Kumrić i Niku Barišić u Splitu premijerno predstavile komediju 'Rulet' za koju se tražila karta više.

Sudeći prema prepunom gledalištu i reakcijama publike, Petra je ponovno napravila hit predstavu za koju joj je ideju dala još jedna glumica iz 'Kumova', Marina Redžepović koja glumi bivšu revizoricu, Šimu Mamić. Veliku podršku u svemu pruža joj dečko, rukometni vratar Filip Ivić.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Njezina posebna osoba

'Dečko je trenutačno na turnirima i igra, virtualna je podrška i mislim da je to trenutačno najgore što može bit', ali tako je kako je i bar mi ima netko biti podrška', ispričala je Petra za In Magazin. Nedavno je na Splitskom festivalu pričala o svom ljubavnom životu i tada je priznala kako postoji posebna osoba, ali nije htjela reći ništa više od toga. Tada je poručila tek da je 'nakon dugo vremena ispunjena i sretna'.

na setu

Janjetina, smijeh i dobar ugođaj: Ususret novim epizodama predstavljena nova sezona 'Kumova'

Pogledaj galeriju