moćni kvartet

Prezgodne glumice iz 'Kumova' udružile snage u zajedničkom projektu, evo o čemu je riječ

23.08.2024 u 17:32

Bionic
Reading

Od 2. rujna, na Novoj TV se počinju emitirati nove epizode hit serije koja je osvojila srca publike diljem Hrvatske, a i regije. I dok gledatelji s nestrpljenjem iščekuju nastavak priče iz najpoznatijeg fiktivnog mjesta - Zaglava, zvijezde 'Kumova': Petra Kraljev, Ana Uršula Najev, Jagoda Kumrić, Nika Barišić ovog ljeta su se vrijedno pripremale za zajedničku predstavu

Predstava 'Rulet' nastala je prema tekstu Petre Kraljev, a u režiji svih glumica - Ane Uršule Najev, Petre Kraljev, Jagode Kumrić i Nike Barišić.

Dobitna su kombinacija

Riječ je o komediji o četirima ženama kojima na djevojačkoj večeri na vidjelo izađu zanimljive tajne, a premijera je održana u četvrtak u popunjenoj splitskoj Lori. Predstava je nastala u suradnji B Glad Produkcije i Teatra uz more.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Ovaj poker dama je zaintrigirao publiku pa su se ulaznice za premijernu izvedbu rasprodale prije više od mjesec dana - baš kao i za drugu zakazanu za 25. kolovoza te treću koja će se održati 17. rujna. U Zagrebu će premijeru imati 10. listopada u Maloj dvorani Lisinski.

na setu

Janjetina, smijeh i dobar ugođaj: Ususret novim epizodama predstavljena nova sezona 'Kumova'

Pogledaj galeriju

Dijelić s premijere Jagoda Kumrić je pokazala na svom Instagram profilu. Sudeći prema fotografijama, publika je bila oduševljena a glumice prezadovoljne.