nasmijao mnoge

Iznenadit će vas: Glumac iz 'Kumova' pokazao svoju supervještinu

20.08.2024 u 09:10

Bionic
Reading

Na radost gledatelja popularna dramska serija 'Kumovi' uskoro se, s novim nastavcima i avanturama stanovnika Zaglava, vraća na Novu TV. Glumci su se rasporedili na svojim ljetnim destinacijama, odmaraju i dobro se zabavljaju poput Lovre Kondže koji u seriji glumi simpatičan lik Martina Akrapa

Lubenice su jedne od najboljih namirnica za najbolje osvježenje na toplom ljetnjem danu, a Lovre Kondža ima poseban način kako je 'najbrže' izrezati.

Nasmijao mnoge

Mladi glumac kojeg je publika zavoljela zahvaljujući ulozi Zvoninog i Anđelinog sina, Lucina brata, lokalnog zabavljača, DJ-a i inkasatora u gradskom komunalnom u 'Kumovima', svoju lubenicu rasjekao je u jednom potezu i to mačem.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Snimio je video da se može vidjeti kako je to izveo. 'Sviđa nam se, neka bude reels...', poručio je pored objave na kojoj vadi mač iz korica i zamahuje prema lubenici, prepolovi je na pola i zadovoljno gleda u nju. Jedna od obožavateljica mu je napisala da je 'pravi majstor za lubenicu i da je to za Supertalent'.

Podsjetimo, Lovre je iz Otoka kod Sinja. Ranije je opisao svoje odrstanje tamo i ispričao da su mu djetinjstvo obilježili bezbrižnost, sloboda i način života nepojmljiv današnjoj generaciji. 'Ovce, rijeka, šatori, oružje, selo… neke su od asocijacija', rekao je tada.

'Kumovi' prvo televizijsko iskustvo, a zanat je prije toga kalio na kazališnim daskama. Prvu kazališnu ulogu ostvario je kao Marko Tomašević u predstavi 'Dijete našeg vremena' Ivane Vuković i režiji Helene Petković. Danas slovi za jednu od najvećih glumačkih nada.

na setu

Janjetina, smijeh i dobar ugođaj: Ususret novim epizodama predstavljena nova sezona 'Kumova'

Pogledaj galeriju