povezali su se

Ljepotice iz 'Kumova' su najbolje prijateljice, a sad im i dečki glume skupa

12.08.2024 u 10:47

Bionic
Reading

Splićanke Ana Uršula Najev i Jagoda zabavljaju gledatelje u jednoj od naših najgledanijih serija kao stanovnice Zaglava. Izvan kamera, u privatnom životu Luce i Vedrana su super prijateljice

Ana Uršula Najev je s Jagodom Kumrić i Konstantinom Haagom bila na klasi, dok su studirali na Akademiji dramskih umjetnosti.

I dečki su postali prijatelji

'Jagoda mi je najbolja prijateljica i povjerila mi je ulogu kume svojoj kćeri. Milan Štrljić nam je predavao glumu i iznimna nam je čast sad dijeliti kadar s njim', izjavila je ranije, a zbog Kumova se preselila iz Spilta u Zagreb pa su se prijateljice mogle više družiti.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Njihovo prijateljstvo i veza s glazbenikom i glumcem Farisom Pinjom očito je rezultirala je prijateljstvom i s Jagoninim dečkom, Kostantinom iz kojeg se rodio zajednički projekt. Točnije 5. rujna na Teatru uz more imaju premijeru komediju 'Džaba je najskuplje' na ljetnoj sceni u Lori.

Kako donosi Dalmacijadanas riječ je o predstavi koja je nastala prema motivima teksta 'Majstor' kultnog splitskog redatelja, scenariste, autora nekolicine i danas rado gledanih filmova i serija Vanče Kljakovića.

Konstantin Haag je izjavio da je pronašao Vanče Kljakovića kopajući po štandovima na Interliberu. Vrlo brzo sam upoznao Farisa 'pa više ništa nije stajalo na putu da se predstava postavi'.

na setu

Janjetina, smijeh i dobar ugođaj: Ususret novim epizodama predstavljena nova sezona 'Kumova'

Pogledaj galeriju