OVE JESENI

Vraćaju se 'Kumovi': Dramatične odluke promijenit će živote svih stanovnika Zaglava

13.08.2024 u 09:47

Bionic
Reading

Najgledanija domaća dramska serija 'Kumovi' s novim nastavcima uskoro se vraća na Novu TV. Nakon ljetne pauze, likovi koji su postali dio svakodnevnog života mnogih gledatelja ponovno će ući u njihove domove, donoseći obilje zabave, iznenađenja i neočekivanih preokreta

Serija 'Kumovi', koja je osvojila srca gledatelja diljem Hrvatske, nastavlja pratiti živote stanovnika malih, ali živopisnih Zaglava, mjesta prepunog intriga, sukoba i urnebesnih zapleta. U novim nastavcima, koji uskoro kreću s emitiranjem, gledatelji će moći uživati u razvoju kompleksnih odnosa među likovima, ali i u novim izazovima s kojima će se oni morati suočiti.

Neugodne promjene

Početak sezone donio je obiteljsku dramu i komplicirane odnose u Zaglavama, gdje su se likovi suočili s posljedicama Stipanove smrti, uključujući emotivno okupljanje obitelji i svečano otkrivanje spomenika. S dolaskom povjerenika Vice, mještani su se suočili s neugodnim promjenama, uključujući promjenu naziva općine u 'Grad Sinj – ispostava Zaglave', što je dodatno pogoršalo situaciju.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Aljoša i Vesna zategnuli su odnose zbog Vesninog boravka u Zagrebu, dok je Matija otkrila da ju je njezin dečko Boško varao te se sa Cvitom vratila u Zaglave. Sukobi su se nastavili s nestankom Šime, neugodnim otkrićem o vlasnicima sporne parcele te sve većim napetostima oko geodetske izmjere i pripajanja općine.

  • +27
Nova sezona 'Kumova' Izvor: Promo fotografije / Autor: IGOR_DUGANDZIC

Borba za općinsku imovinu postala je intenzivnija s Anđelinim podizanjem cijene za parcelu i Vinkovim pokušajima da pronađe rješenje. Dodatne komplikacije uključuju Milicu koja razvija simpatije prema Vici, Tomija i Laru koji se sve više zbližavaju, te razne intrige oko zemljišta i nasljedstva.

Nove epizode, veći izazovi i dramatične odluke

Najnovije epizode donose još veće izazove i dramatične odluke koje utječu na sve likove. Napetost raste među članovima obitelji Akrap i Macan, dok se prijateljstva i savezi testiraju pod pritiskom nadolazećih događaja.

U nadolazećim, novim epizodama serije 'Kumovi', dramatični preokreti i kompleksne veze nastavljaju oblikovati živote likova. Vinko je suočen s razočaranjem kada shvaća da Jasenka neće pružiti pomoć, dok se Aljoša pokušava nositi s Vesninim preseljenjem u Ljubljanu. Pritisak raste kada Vinko, zbog anksioznosti, odluči dignuti kredit, dok Zvone koristi Anđelinu odsutnost kako bi pokušao riješiti situaciju s parcelom. Natječaj za direktoricu TZ-a donosi nove intrige, dok se Vinko suočava s optužbama za podmićivanje i Matija saznaje uzbudljive tajne o Stanislavovom ocu. Uz sve to, Martin se suočava s krađom automobila, a Milica, nakon noći provedene s Vicom, bori se s vlastitim osjećajima.