njihova idila

Je li ovo potvrda njihove veze? Omiljeni glumci iz serije 'Kumovi' zajedno su na odmoru

30.07.2024 u 13:22

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih domaćih serija trenutno je na pauzi od emitiranja, a glumci su na ljetnim 'praznicima'. Dok gledatelji s nestrpljenjem očekuju nove zgode mještana Zaglava, Vedrana i Zlatan koje su utjelovili Jagoda Kumrić i Konstantin Haag, opuštaju se zajedno i to na najbolji mogući način

Jagoda Kumrić i Konstantin Haag u seriji 'Kumovi' su par, a da su bliski i u privatnom životu, otkrile su njihove posljednje fotografije koje je glumica objavila na Instagramu.

Njihov odnos godinama intrigira javnost

Romantični prizori na kojima se vidi da guštaju zajedno, raznježili su brojne pratitelje. Inače, Jagoda 'ne priča o privatnom životu jer smatra da je to privatna stvar'. Ranije je izjavila da se 'voli koncetrirati na posao i glumu, ali da ne voli pričati o intimnim stvarima'.

Tek jednom je na temu spajanja privatnog i poslovnog u njihovom slučaju rekla: 'Lagano, sasvim lagano, sve štima među nama'. Inače, zgodna 31-godišnja Splićanka majka je petogodišnje djevojčice koju je nazvala Nastasja.

>> Zvijezda 'Kumova': 'Htio sam postati nogometaš, ali onda sam se spustio na zemlju' <<

'Uživam u čitanju, odlascima u kazalište i kino. Družim se s ljudima koji su mi dragi. Kad mi vrijeme i novac to dopuste, volim putovati. Gledam dokumentarce, šećem se prirodom', otkrila je u razgovoru za tportal.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević