otkrila kako se provodi

Prezgodna glumica iz 'Kumova' gušta u ljetu i osvaja linijom u badiću

05.08.2024 u 14:20

Bionic
Reading

Ana Uršula Najev koju gledatelji Nove TV prate u hit seriji i znaju po ulozi temperamentne liječnice Luce Akrap, zna kako odlično provesti vrijeme tijekom vrućina. Sve vrijedno bilježi, a pokoju uspomenu podijeli i s ostatkom svijeta

Ana Uršula Najev je već neko vrijeme u Dalmaciji gdje je stigla nakon što je početkom lipnja pala zadnja klapa jedne od najpopularnijih domaćih serija i počela pauza od emitiranja. Od tada je imala nastup s bendom na Krku, feštala na eventu Nove TV u Puli, a bila je i na koncertu 'Trag u beskraju' u čast Olivera Dragojevića.

Odmara i nastupa

Pohvalila se među ostalim i atraktivnim fotografijama u kupaćem kostimu. Mnogi su je jedva dočekali vidjeti u ovakvom izdanju pa su je nahvalili u komentarima. 'Koliko lijepa žena', 'I gori more od lipote tvoje', 'Malo si predaleko na 5. slici', poručuju joj oduševljeni fanovi. U Instagram pričama je najavila svoj novi koncert kojeg večeras ima u Grabrovnici uz Black Cofee na 2. Oluja jazz festu.

Osim po glumačkim i glazbenim uspjesima privlači pažnju i svojim privatnim životom. Već dulje vrijeme se šuška da je u ljubavnoj vezi s Farisom Pinjom, glazbenikom i glumcem s koji je bio u braku s glumicom Tarom Thaller.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Atraktivna Splićanka ne voli pričati o svojoj intimi. Svojedobno je otkrila da je okusila i lošu stranu slave, kada se u medijima nagađalo o njezinom privatnom životu te da joj je većina kolega dala savjet, a to je da - samo šuti. Smatra da je to stvar sazrijevanja i da je napokon naučila šutjeti te da joj je jedino bitno u životu da svaku večer ide spavati čiste savjesti.

krala je poglede

Atraktivna glumica iz serije 'Kumovi' oduševila je publiku pjevajući Olivera Dragojevića

Pogledaj galeriju