škotsko vjenčanje

Zvijezda serije 'Peaky Blinders' se udala za kolegu iz serije 'Sex Education'

11.10.2024 u 11:27

Bionic
Reading

Amber Anderson i Connor Swindells vjenčali su se u Boath Houseu u Škotskoj, u mjestu koje ima posebno značenje za par budući da se nalazi se blizu mjesta gdje je Anderson odrasla. Ceremoniju je vodio Connorov kolega iz serije 'Sex Education', Alistair Petrie, koji u seriji glumi njegovog oca

Amber Anderson je za Vogue izjavila da je 'isplanirala gotovo sve' oko vjenčanja uz 'malu pomoć' planera iz Wide Sky Weddings. Sve je očarala u bijeloj vjenčanici Vivienne Westwood dok je hodala ruku pod ruku sa svojim novopečenim suprugom, Connorom Swindellsom.

Zvijezda je s vjenčanicom iskombinirala dizajnerske rukavice od tila do lakata i podigla svadbeni izgled Chanel nakitom i srebrnim cipelama Rogera Viviera. Amber je željela uključiti što je više moguće 'dirljivih detalja', pa je njezin veo Clio Peppiatt imao šljokice sa Amberinim i Connorovim horoskopskim znakovima. Connor se dotjerao u tamnoplavom odijelu s tartan kravatom iz Atelier Arena.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

Sve u znaku Škotske

Glazbenik Sean Shibe svirao je gitaru Amberinog oca dok je hodala do oltara. Kućni ljubimac para, pas Moose je poslužio kao 'nositelj prstena'. Za večeru su gosti uživali u haggisima, neepsima i tattiesima, a umjesto svadbene torte odabrali su čokoladne kolače iz jednog od svojih omiljenih restorana, River Caféa.

Amber je imala sedam djeveruša, a redateljica Autumn de Wilde je održala govor. Par je imao svoj prvi ples uz 'The Orcadian Strip The Willow', a Anderson se se presvukla u drugu haljinu Vivienne Westwood s korzetom i suknju uz biciklističke čizme kako bi se mogla slobodno kretati tijekom njihovog ceilidha (škotski ples popraćen živahnom folklornom glazbom na violini).

Dan nakon vjenčanja, mladenci su sutradan pozvali goste na ručak u pub na 'fish and chips', a Amber je to opisala kao svoj najdraži trenutak tijekom vikenda.

Par je u vezi od 2020. godine nakon što su se upoznali na snimanju adaptacije filma 'Emma' Jane Austen. Connor je prije toga dvije godine hodao sa svojom kolegicom iz serije 'Sex Education', Aimee Lou Wood. Amber su ranije povezivali sa škotskim pjevačem Paolom Nutinijem i reperom Rizzle Kicksa Jordanom Stephensom.