NEIZVJESNOST

Aferi nema kraja; pojavila se glasina kako Perišić želi napustiti Hajduk zbog Barcelone

12.08.2024 u 12:57

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac izbačen je iz prve momčadi nakon sukoba s trenerom Gennarom Gattusom, ali može odlučiti napustiti Hajduk zahvaljujući posebnoj klauzuli u ugovoru

Ivan Perišić izbačen je iz momčadi Hajduka nakon sukoba s trenerom Gennarom Gattusom, a sada se pojavila vijest kako bi mogao napustiti klub i potpisati za Barcelonu.

Naime, hrvatski reprezentativac propustio je utakmicu s Lokomotivom (1:1). Nakon utakmice u Kranjčevićevoj Gattuso je otkrio da mu je Perišić još ranije rekao da želi otići iz Hajduka. Perišić ima klauzulu prema kojoj može otići iz Hajduka za 200 tisuća eura.

Je li moguće da je razlog njegovog odlaska iz Hajduka upravo Barcelona, klub koji trenutno vodi njegov bivši trener Hansi Flick? Sumnjamo, ali 24sata pišu kako postoji kontakt između kluba i igrača, a u nogometu su se i nevjerojatnije stvari dogodile.

U svakom slučaju, trenutno sve ovisi o samom Perišiću, koji se nakon sukoba s trenerom našao i na udaru kritika navijača. Hajduk već u četvrtak igra uzvratni susret 3. pretkola Konferencijske lige (MAXSport1, MAXtv) protiv Ružomberoka, vidjet ćemo hoće li reprezentativac konkurirati.

  • +14
Ružomberok - Hajduk, Konferencijska liga, 8.8.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Luka MladinicPIXSELL/PIXSELL