SVE SNIMLJENO

Allegri prozvao Mandžu; hrvatski golgeter nije se povukao...

01.08.2017 u 11:51

Bionic
Reading

U Juventusu vlada odlična atmosfera, a to se može vidjeti i videu koji je objavio Mario Mandžukić, a u kojem je hrvatski napadač odgovorio na izazov trenera Massimiliana Allegrija

Na pripremama nikada nije lako, noge su teške, tijelo umorno, utakmice su bez rezultatskog značaja, traje borba za mjesto u momčadi, igrači su ometani raznim neprovjerenim informacijama oko transfera...

To je dosta nezgodno razdoblje koje može uzrokovati i pretjeranu nervozu u svlačionici. No neki klubovi se s time jako dobro nose, a jedan od njih je Juventus.

Finalist Lige prvaka i osvajač dvostruke krune u Italiji i ove sezone ima najviše moguće ambicije, a za vrijeme američke turneje u sklopu priprema kod njih je fenomenalno raspoloženje. Nije ih poremetio ni bijeg Bonuccija u Milan kao ni špekulacije oko mogućeg odlaska ponajveće zvijezde Dybale.

  • +9
Mario Mandžukić, finale Lige prvaka 2017. Izvor: Reuters / Autor: Phil Noble

Dobro se to može vidjeti iz videa koji je objavio naš Mandžukić. Naime, Super Mario je izazvan od trenera Massimilana Allegrija na košarkaški dvoboj 'dva na dva', a hrvatski reprezentativac nije se povukao kao neki suigrači prije toga, nego je spremno prihvatio 'hakl'.

A kako je sve završilo pogledajte u priloženom videu.