bizarna situacija

Alvaro Morata se rastaje, a sve je započelo na travnjaku kada je osvojio EURO

03.09.2024 u 20:38

Bionic
Reading

Svađa između španjolskog napadača Morate i njegove žene, Alice, nakon finala Eura 2024. navodno je dovela do njihovog razvoda.

Alvaro Morata je bio dio španjolske momčadi Luisa de la Fuentea koja je ovog ljeta pobijedila Englesku u finalu Eura 2024. Nakon pobjede, španjolski kapetan viđen je kako slavi sa suprugom Alice Campello i njihovom četvero djece. Međutim, sada se izvještava da su se tada počeli svađati te da je to neslaganje dovelo do njihovog razvoda nekoliko mjeseci kasnije.

Prema izvješću Marce, putem Daily Maila, svađa je započela jer je Campello htjela da samo ona, djeca i njezini prijatelji uđu na teren kako bi proslavili sa svojim suprugom, ostavljajući Moratine roditelje i ostale članove obitelji po strani.

Sada, samo dva mjeseca kasnije u kolovozu, par se razveo nakon sedam godina braka, iako inzistiraju da se još uvijek vole te demantiraju glasine o tome da se Morata pojavio na eksplicitnim fotografijama s drugom ženom.

Potvrđujući njihov razlaz na Instagram priči, 31-godišnji napadač je napisao:

'Nakon nekog vremena razmišljanja, Alice i ja smo donijeli odluku da se raziđemo. PREDIVAN i POŠTOVAN recipročan odnos u kojem smo se voljeli i pomagali jedno drugome mnogo.'

'Bile su to prekrasne godine i rezultat njih je naše četvero djece, koja su nedvojbeno najbolja stvar koju smo ikada napravili.'

Prema Alexisu Rivasu na Vamos a Ver, Campello bi trebala dobiti polovicu Moratine zarade, a napadač nije voljan osporiti ugovor o zajedničkom vlasništvu koji su potpisali kako bi se razlaz mogao brzo potvrditi, jer se navodno bori s odvajanjem.

'Umoran sam od ljudi koji govore da sam bio nevjeran Alice jer nisam ni otišao na zabavu reprezentacije kako se ne bi pojavile takve glasine,' rekao je Morata za program D Corazon na La 1, putem AS-a.

'Od tada nisam ni s kim razgovarao iz poštovanja prema njoj i da ne bi bilo ovakvih vijesti.

'Uništen sam. Pobjegao sam iz Španjolske jer više ne mogu podnijeti pritisak i kritike.'