PORED SVIH ZVIJEZDA

Ancelotti otkrio koji je igrač Reala za njega nezamjenjiv. Evo što mu zamjera

27.08.2024 u 22:03

Bionic
Reading

Real Madrid ovog je ljeta pojačao svoj sastav dovođenjem Kyliana Mbappéa, a momčad već ima dvije potencijalne Zlatne lopte u Viniciusu i Judeu Bellinghamu

Ipak, prema slavnom talijanskom treneru Carlu Ancelottiju, samo je jedan igrač nezamjenjiv u sastavu Reala – urugvajski veznjak Federico Valverde.

Ancelotti je izrazio svoje divljenje prema Valverdeu, posebno ističući njegov mentalitet.

'Kroos je, kada nas je napustio, izabrao savršenog igrača da ga zamijeni. To je Fede Valverde. Više zbog njegovog mentaliteta nego zbog njegove kvalitete', rekao je Ancelotti, referirajući se na trenutak kada je Valverde preuzeo Kroosovu 'osmicu'.

Nakon što je Valverde postigao gol u prvenstvenoj pobjedi protiv Valladolida, Ancelotti je ponovno pohvalio njegovu igru.

'Njegova vrijednost raste jer pokazuje više osobnosti i odgovornosti u momčadi. Nije mi teško reći kako je on nezamjenjiv igrač u našoj momčadi. Zbog njegove kvalitete, njegove snage, njegove inteligencije. Sretan sam što ga imam. Jedino mora pokazati malo više nemilosrdnosti na terenu i riješiti se stidljivosti', dodao je Ancelotti.

Standings provided by Sofascore