drugi gol u bundesligi

[VIDEO] Andrej Kramarić nakon više od mjesec dana zabio i u Bundesligi, to mu je već deveti gol berlinskoj Herthi i 99. za Hoffenheim

29.10.2021 u 22:29

Bionic
Reading

U prvoj utakmici desetog kola njemačke Bundeslige, Hoffenheim je dočekao berlinsku Herthu te je s dva gola u prvom poluvremnu i pobijedio 2:0. Za vodstvo momčadi iz Sinsheima zabio je naš Andrej Kramarić

Iako je bilo onih koji su gunđali zašto izbornik Dalić forsira Andreja Kramarića, jer u stilu 'u njemačkoj ligi ne zabija', sada se ovaj nogometaš rođen u Zagrebu, a koji je ove sezone u dresu Hoffenheima u 12 utakmica (deset prvenstvenih i dvije kup) zabio četiri gola. U kupu je zabio dva, a prije današnjeg Herthi, jedinog u prvenstvo zabio je još 25. rujna Wolfsburgu.

No, Kramarić je ove sezone pokazao još jednu vrlinu, odnosno da su mu i 'sebičnost' nepotrebno nabijali na nos, jer do ovog kola bio je prvi asistent Bundeslige, izjednačen na vrhu poretka s Florianom Wirtzom, sa šest dodavanja.

Inače, i kod vodećeg gola za svoju momčad, a kojeg je zabio u 19. minuti, Kramarić je sudjelovao s odličnom 'predasistencijom', a potom je ispratio akciju do kraja i poentirao za 1:0, a taj gol pogledajte OVDJE.

Inače, to je Kramariću već deveti gol u mreži berlinske momčadi, a od tih devet čak sedam ih je zabio na Olimpijskom stadionu u Berlinu. U Bundesligi zabio je ih je sve zajedno već 84, a ovo je ukupno 99. gol u dresu Hoffenheima u službenim utakmicama.

Na 2:0 u 35. minuti povećao je Sebastian Rudy, a taj je rezultat ostao do kraja utakmice. Hertha je od 76. minute igrača s desetoricom igrača jer je isključen Belgijanac Boyata.