PREDSJEDNIK HAJDUKA

Bilić o Perišiću, Gattusu, ali i prodaji jednog igrača: Što je meni ovo trebalo

16.08.2024 u 20:36

Bionic
Reading

Predsjednik Hajduka, Ivan Bilić, gostovao je u Dnevniku Nove TV i govorio o teškoj situaciji u klubu. Nezadovoljstvo raste zbog loših rezultata, igre pod Gennarom Gattusom i odlaska Ivana Perišića, što je razočaralo i naljutilo navijače

Bilić se nakon utakmice s Ružomberokom suočio s uvredama dijela navijača koji su pokušali doći do lože Poljuda, bacajući čaše i razne predmete.

'Ovo bih nazvao neuspjehom jer smo svi očekivali prolazak Ružomberoka. U prvom poluvremenu bili smo bolji, gol je visio u zraku... No, neuspjeh. Ispričavam se navijačima i javnosti na tome. Jaka je emocija, mi smo se u klubu osjećali jadno, vjerujem da su se tako osjećali i navijači', rekao je Bilić za Dnevnik Nove TV.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

  • +53
Hajduk - Ružomberok, Konferencijska liga, 3. pretkolo, 15.8.2024. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

Govoreći o odlasku Ivana Perišića, Bilić je priznao da je situacija bila nezgodna i da klub nije reagirao na vrijeme. 'Vjerovao sam u pomirenje, ali curenje informacija u medije pogoršalo je situaciju'. dodao je.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX sport

Što se tiče financijskog stanja kluba nakon ispadanja iz Konferencijske lige, Bilić je istaknuo da će se morati prilagoditi budžet za iduću sezonu te da financijska situacija nie loša i da klub radi na prodaji jednog igrača..

'Pukštas?'

'Da, on.'

Na pitanje o Gattusovoj budućnosti, Bilić je izrazio podršku treneru:

'Došao je s puno energije i daje sve od sebe. Mora imati našu podršku.'

  • +14
Hajduk - Ružomberok, igrači Hajduka nakon poraza, 15.8.2024. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

Za kraj, Bilić je komentirao svojih prvih nekoliko mjeseci na poziciji predsjednika:

'Nema dana da ne pomislim 'što mi je to trebalo', ali isto tako nema trenutka kada mi ne pada na pamet koliko je bitno ovo što radim. Vjerujem da zajedno možemo podići Hajduk na višu razinu.'

  • +11
Hajduk navijači Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic
Standings provided by Sofascore