A SADA - DVOBOJI ODLUKE...

Bilić uoči ključnog tjedna zaslužio - pusu od kapetana

16.03.2015 u 19:28

Bionic
Reading

Slaven Bilić se s dvije vezane pobjede vratio na vrh turskog prvenstva i, očito, u odličnom raspoloženju hvata zalet u tjednu u kojemu ga čekaju dvije iznimno zahtjevne utakmice

Bilić i njegov Bešiktaš nisu imali problema s Kayserijem i pobjedom od 5:1 u Ankari iskoristili su Galatasarayev kiks za povratak na vrh poretka turske Superlige. Izostankom vratara Zengina kapetansku vrpcu ponio je klupsko dijete Necip Uysal koji je tijekom dvoboja jedan prekid iskoristio za osvježenja na klupi.

Bilić je, nakon što se igrač napio vode, prvo od njega zatražio zagrljaj. Pa i poljubac u obraz. Mladić je obavio sve 'zadatke' i vratio se u igru, a Bilić je ovim potezom pokrenuo novu lavinu pozitivnih komentara od euforičnih navijača koji uživaju u (za sada) fantastičnoj sezoni.


Pred Bilićem i istanbulskim orlovima sada je tjedan u kojemu će odigrati dva iznimno važna dvoboja. Prvo u četvrtak dočekuju Club Brugge i ako nadoknade poraz iz belgije 2:1 plasirat će se u treći europski četvrtfinale u klupskoj povijesti, a zatim ih u nedjelju čeka gostovanje kod Fenerbahčea koji je trenutno na trećem mjestu četiri boda iza Bešiktaša.

Turski mediji prenose kako je u ponedjeljak Slaven iza zatvorenih vrata održao 1.5-satni trening, nitko nije više od njega svjestan koliko može dobiti i izgubiti u sljedeće dvije utakmice.