POSUDBA

Biukova situacija u Valladolidu sve gora; bivši Hajdukov dragulj odlazi u Poljsku

22.08.2024 u 12:29

Bionic
Reading

Stipe Biuk nije u prvim planovima trenera Paula Pezzolana i vjerojatno će ovu sezonu provesti na posudbi. Trenutno je najizglednija destinacija poljski Rakow

Stipe Biuk trenutno je igrač Real Valladolida, ali čini se da će ovu sezonu odigrati negdje drugdje na posudbi. Naime, bivši Hajdukov talent lani je igrao za klub u Segundi, ali nije u planovima trenera Paula Pezzolana nakon promocije u Primeru.

Biuk je lani u Segundi odigrao 11 utakmica i upisao samo jednu asistenciju, a nedavno je odsjedio na klupi tijekom utakmice 1. kola La Lige između njegovog kluba i Espanyola. Trener Pezzolano uoči sezone rekao je kako ima puno igrača koji konkuriraju za Biukovu poziciju, ali da će hrvatski krilni napadač dobiti svoju priliku.

Poljski mediji pišu kako bi Biuk mogao otići na posudbu u Rakow, koji je prije par dana izgubio Antu Crnca u transferu od 11 milijuna eura. Biuk i Crnac imaju dobar odnos, a Rakow bi upravo Biukom zamijenio potonjeg. Biuk bi u Poljskoj definitivno dobio više minuta nego u Valladolidu.

Ostaje pitanje plaće koja nije sitnica za klub poput Rakowa.