jedinstven kamp

Bivši reprezentativci Peterlin i Zelenika: Cilj je podijeliti svoju ljubav prema odbojci

08.08.2024 u 11:00

Bionic
Reading

Jedinstveni odbojkaški kamp za djecu kojeg vode poznati odbojkaši Fran Peterlin i Hrvoje Zelenika nešto je novo za brojne mališane koji vole ovaj sport

Ljetni sportski sadržaj za djecu uskoro će biti bogatiji za jedinstveni cjelodnevni odbojkaški kamp 'Volley&Fun' kojeg bivši odbojkaški reprezentativci Fran Peterlin i Hrvoje Zelenika organiziraju u Zagrebu od 26. do 30. kolovoza.

Tako će djeca od 7 do 14 godina imati prilike kvalitetno provesti kraj ljetni praznika uz igru i učenje odbojkaških vještina uz vrsne trenere, što će ih dodatno motivirati za nadolazeću sportsku sezonu te im pružiti nezaboravno iskustvo. Početnici u odbojci upoznat će se s ovim sportom, dok će oni koji odbojku već treniraju uvježbati nove tehničke elemente, ali i naučiti više od sportskim vrijednostima i fairplayu.

Brojni zagrebački mališani jedva čekaju početak kampa na kojem ih uz treninge očekuju i razne sportske igre, poligoni i druženje, kao i turnir uz bogate nagrade. Kamp su podržali i jedni od najboljih svjetskih odbojkaša s kojima su dugo godina Peterlin i Zelenika igrali - Tsimafei Zhukouski, Marko Sedlaček, Leo Andrić, kao i reprezentativka Samanta Fabris. Stoga ne čudi kako se mjesta za kamp ubrzano popunjavaju.

'Kao strastveni odbojkaši s bogatim iskustvom u domaćim i međunarodnim natjecanjima, od malih nogu smo osjetili 'odbojkašku groznicu'. Upornost, trud i predanost doveli su nas do igranja za hrvatsku reprezentaciju te najbolje domaće i europske klubove. Naš cilj je podijeliti svoju ljubav prema odbojci i dugogodišnje iskustvo s novim generacijama. Radujemo se prilici da djeci prenesemo svoje znanje kroz nezaboravan tjedan odbojke', istaknuli su Fran Peterlin i Hrvoje Zelenika.