ovo nismo očekivali

Istrčala je najbolju utrku u životu, kleknula i ostavila sve gledatelje bez teksta!

  • Janko Badrić
  • Zadnja izmjena 08.08.2024 10:25
  • Objavljeno 08.08.2024 u 10:25
Bionic
Reading

Francuska atletičarka Alice Finot je nakon istrčane finalne trke od 3.000 metara sa preponama zaprosila svog izabranika Bruna Martinesa Bargielu.

Alice Finot odlazi sa ljetnih olimpijskih igara u Parizu s novim rekordom i zaručnikom. Uspjela je oboriti europski rekord u utrci s preprekama na 3000 metara za žene, a zatim je, vidno euforična, izvadila prsten i zaprosila svog partnera.

Nakon što je oborila rekord sa svojim kolegicama sportašicama, Finot je jedva zastala proslaviti prekretnicu prije nego što je pojurila na tribine da podijeli trenutak s Bargielom i šokirala publiku tako što je kleknula na jedno koljeno.

Možda nekonvencionalnij dio prosidbe bio je njen izbor 'zaručničkog prstena'. Umjesto dijamantskog prstena, koristila je olimpijsku iglu. I umjesto da je stavi na njegov prst, zakačila ju je za košulju dok su oboje slavili, smiješeći se od uha do uha prije nego što je zapečatila zaruke poljupcem.

'Rekla sam sebi da ću, ako ću trčati za manje od devet minuta, znajući da je devet moj sretan broj i da smo zajedno devet godina, zaprositi ga. Ne volim raditi stvari kao svi ostali. Pošto on to još nije učinio, rekla sam sebi da je možda na meni da to napravim. Dala sam iglu s kojom sam trčala svom dečku.'

Na njoj piše: 'Ljubav je u Parizu,' rekla je kasnije medijima, prenosi People.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal