SUZE TALIJANA

Hrvatska saznala suparnika u drami; Talijani vrište: Ovo je skandal, nedopustivo!

  • A.H.
  • Zadnja izmjena 08.08.2024 10:22
  • Objavljeno 08.08.2024 u 10:21
Bionic
Reading

Vaterpolska reprezentacija Mađarske pobijedila je Italiju u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu i izborila okršaj protiv Hrvatske. Nakon regularnog dijela utakmice rezultat je bio izjednačen 9:9, ali su Mađari bili uspješniji u izvođenju peteraca pobijedivši s 3:1.

Talijani su ljutiti nakon ispadanja i za poraz krive suce. Sporna situacija viđena je kod 3:2 za Mađarsku kada je Talijanima poništen gol, a za Mađarsku dosuđen peterac.

Suci su procijenili da je Francesco Condemi pri postizanju gola napravio "brutality" udarivši suparnika po licu. Snimka je pokazala da je udarac bio nenamjeran, ali suci su poništili gol, dali Mađarima peterac iz kojeg su poveli 4:2 i isključili Condemija na četiri minute.

Talijanski izbornik Alessandro Campagna bio je u šoku nakon utakmice. 'To je nedopustivo! Potpuno je promijenilo ishod utakmice', rekao je Campagna, a još žešći bio je čelni čovjek talijanskog vaterpola Paolo Berelli.

'Odluka je bila skandalozna. Uništila je olimpijsku utakmicu koju su gledali milijuni ljudi. Kako je moguće biti tako nesposoban i donijeti takvu odluku?!'

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal