OPORAVIO SE OD OZLJEDE

Vlašić brani hrvatskog trenera: Ne smijemo zaboraviti...

08.08.2024 u 09:41

Bionic
Reading

Nikola Vlašić oglasio se prvi put nakon što je propustio nastup na Europskom prvenstvu zbog ozljede. Podsjetimo, Zlatko Dalić je poveo ozlijeđenog Vlašića na prvenstvo u Njemačku, ali se nogometaš Torina nije stigao oporaviti prije početka natjecanja.

'Igrao sam pod bolovima. Imao sam puno problema i svi znamo kako je došlo do povrede protiv Bologne. Htio sam igrati za reprezentaciju, ali to nije bilo moguće. Sada želim samo jedno, a to je da se vratim na teren što je prije moguće i budem 100 posto spreman', rekao je Vlašić.

Vlašić će u novoj sezoni nositi desetku na leđima u Torinu.

'Sada sam puno bolje i osjećam se dobro, ali prošao sam dugi period pod bolovima. Igrao sam bez obzira na to što mi je bilo loše. Mučile su me prepone i aduktor, ali sada sam to riješio i dobro sam', rekao je Vlašić i stao u obranu hrvatskog trenera Ivana Jurića koji je napustio Torino na kraju sezone i koji je bio blizu preuzimanja Hajduka.

'Za mene je on veliki trener. Ne smijemo zaboraviti da je preuzeo Torino koji se borio za opstanak i ostavio ga čvrsto u sredini tablice.'