psk_2

KLJUČ POBJEDE

Vlašić nahvalio Španjolce, a onda istaknuo veliku prednost koju Vatreni imaju nad njima

  • Lu.K.
  • Zadnja izmjena 11.06.2024 08:30
  • Objavljeno 10.06.2024 u 17:57
Bionic
Reading

Nikola Vlašić i Josip Šutalo razgovarali su s novinarima na Volksparkstadionu te najavili subotnju utakmicu između Hrvatske i Španjolske na Europskom prvenstvu

Nikola Vlašić i Josip Šutalo predstavljali su hrvatsku nogometnu reprezentaciju na današnjoj konferenciji za medije održanoj na Volksparkstadionu. Govorili su uglavnom o prvoj hrvatskoj utakmici na Euru, onoj protiv Španjolske u subotu.

'Odlična su momčad, jako su se pomladili, imaju tehniku i brzinu. Jako su okomiti, maksimalni respekt prema njima i njihovom izborniku. Povijest pokazuje da su nam težak suparnik. Odmah su nam prva utakmica i vidjet ćemo gdje smo i što smo', kazao je Vlašić, ali dodao i kako Vatreni imaju veliku prednost u odnosu na svoje suparnike.

'Imamo odličan spoj iskustva i mladosti, igrači koji dolaze su jako kvalitetni, a među starosjediocima je četiri, pet igrača svjetske razine. Svatko može donijeti nešto, imamo tu stabilnost i momčadski duh', dodao je Vlašić.

Njegov suigrač u reprezentaciji Josip Šutalo nastavio je u sličnom tonu:

'Naše zajedništvo i iskustvo igranja ovako važnih utakmica naša je prednost u svim utakmicama, to će biti olakšavajuća okolnost za nas na cijelom prvenstvu', rekao je.

Osvrnuli su se i na činjenicu kako i jedan i drugi već imaju iskustvo igranja s reprezentacijom na jednom velikom turniru:

'Svako ovakvo natjecanje je važno, sigurno da je uvijek pozitivna nervoza. S nestrpljenjem čekamo Španjolsku, uvijek postoji mala nervoza, ali pozitivna', kaže Šutalo.

'Na mom prvom natjecanju bio je COVID, onda u Kataru smo bili dosta daleko, a ovo je kao da si doma, mogu ti doći prijatelji i obitelj, tako da sam još smireniji', dodao je Vlašić.

  • +12
Hotel resort Mark Brandenburg i stadion Volksparkstadion u Neruppinu gdje će boraviti i trenirati Hrvati Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal