SPORNI TRENING

Bizarna odluka čelnika Fiorentine; evo zašto su odlučili kazniti Kalinića!

17.08.2017 u 15:10

Bionic
Reading

Iako je prelazak hrvatskog napadača Nikole Kalinića (29) iz Fiorentine u AC Milan skoro gotova stvar, klub iz Firence odlučio je kazniti Kalinića. Razlog je više nego bizaran...

Kako se doznaje razlog je taj što se Kalinić u četvrtak nije pojavio na klupskom treningu, i to bez objašnjenja, objavili su talijanski mediji. Nakon što je sve dogovoreno s AC Milanom Kalinić se vjerojato raspitao treba li doći na trening Fiorentine, ali ga je dočekao - hladan tuš.

'Fiorentina službeno objavljuje kako se Nikola Kalinić nije pojavio na današnjem treningu, bez da je klubu ponudio  obrazloženje. Igrač je prekršio pravila i sukladno njima bit će kažnjen', piše u kratkom priopćenju Fiorentine.

Zasad nije poznato kako će Fiorentina kazniti Kalinića, koji je prošle sezone u dresu "viola" zabio 20 golova u svim natjecanjima. Sudeći prema prvim komentarima većina ljubitelja nogometa mišljenja je kako je odluka - bizarna. Ili bolje rečno apsurdna!

Dovođenje Kalinića jedan je od prioriteta trenera Vincenza Montelle, a talijanski mediji tvrde da će sedmerostruki prvak Europe morati platiti 25 milijuna eura odštete za Kalinića.

  • +12
Nikola Kalinić Izvor: Reuters / Autor: ALBERTO LINGRIA

Milan je u dosadašnjem dijelu prijelaznog roka najviše potrošio na igračaka pojačanja od svih talijanskih klubova, oko 180 milijuna eura.