imaju za čime žaliti

Bradarić: Eh, da smo zabili u prvih 20 minuta....

22.08.2017 u 23:10

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke nisu se uspjeli plasirati u Ligu prvaka nakon što su u uzvratnom susret završne runde kvalifikacija na Rujevici izgubili od Olympiacosa 0:1 i tako upisali i drugi poraz nakon 1:2 iz prve utakmice.

'Odigrali smo jednu mušku utakmicu, u prvih 20 minuta bili puno bolja momčad. Da smo u tom periodu zabili, tko zna što bi bilo dalje. Čestitam svima, svi smo dali i zadnji atom snage večeras, moramo biti ponosni na sve što smo do sada pokazali u Europi. Još jednom smo bili prava momčad, dobro smo prezentirali Hrvatsku na putu do Lige prvaka', izjavio je Rijekin reprezentativac Filip Bradarić za Arena Sport.

  • +13
Rijeka - Olympiacos (uzvratna ukamica play-offa Lige prvaka) Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

'Vjerujem da će tako biti i u Europskoj ligi. Siguran sam kako ćemo u tom natjecanju ostvariti dobar rezultat, kako ćemo biti konkurentni sa svakime. Veliko hvala i publici koja nas je nosila do samoga kraja, navijačima koji su nas tako bodrili do zadnjeg sudačkog zvižduka. Glavu gore i idemo dalje'.

'Dali smo sve od sebe, znali smo protiv koga igramo i za što igramo. Šteta, žao nam je navijača... Olympiacos je veliki klub, prava ekipa, znaju kazniti i najmanju pogrešku. Ostaje nam Europska liga, to nam je bio cilj, ispunili smo ga, ali žao nam je zbog Lige prvaka', rekao je kapetan Rijeke Mate Maleš.

'Odigrali smo dobru utakmicu, imali smo dosta šansi i mogli smo dobiti. Nismo iskoristili svoje šanse, oni svoju jesu. To je Europa, naivno smo dobili taj gol. No ako ćemo ovako igrati, mislim da se možemo nositi sa svakime u Europskoj ligi', rekao je Josip Mišić.