sada je i službeno

Bruno Petković ostaje na Maksimiru! Potpisao je novi ugovor s 'Modrima'

09.08.2024 u 13:28

Bionic
Reading

'Na radost svih navijača danas je u plavom salonu jedan od naših kapetana produžio vjernost plavome klubu' objavio je GNK Dinamo na svome Instagramu zbog produljenja ugovora Bruni Petkoviću

Bruno Petković, od kada je stigao u Dinamo Zagreb 2018. godine, ostvario je značajan učinak za klub. Do 2024. godine, Petković je odigrao ukupno 253 utakmice za Dinamo u svim natjecanjima, uz 82 pogotka i 72 asistencije. Njegov doprinos uključuje ključne golove i asistencije u domaćem prvenstvu, kao i u europskim natjecanjima.

​'Dragi Bruno, čestitamo na produljenju ugovora i veselimo se novim zajedničkim uspjesima.' objavljuje Dinamo na svojoj službenoj stranici.

Oko Petkovića se mjesecima pisalo kako je na izlaznim vratima zagrebačkog kluba, navodno je bilo ponuda diljem Europe, no danas je službeno produžio ugovor do 2026. godine. GNK Dinamo mu se na svojim društvenim mrežama zahvalio i uputio dirljivu poruku.

Od sredine kolovoza 2018. godine, kada je debitirao u prvenstvenoj pobjedi protiv Osijeka s 2:1 u Zagrebu, Bruno Petković je s Dinamom osvojio ukupno 11 trofeja. U tih šest sezona, Dinamo je svaki put osvojio naslov prvaka Hrvatske, a Petković je također pomogao klubu osvojiti dva naslova pobjednika Kupa i tri Superkupa. Njegov doprinos bio je ključan u ostvarivanju ovih uspjeha, što ga čini jednim od najvažnijih igrača u povijesti kluba tijekom tog razdoblja.