LIGA KUP

Chelsea slomio Leicester, Liverpoolu trijumf bez Lovrena

20.09.2016 u 23:15

Bionic
Reading

Nogometaši Chelseaja izbacili su Leicester iz Liga kupa nakon produžetka, a lake pobjede ostvarili su Liverpool i Arsenal, dok je Everton iznenađujuće ispao...

Na Otoku je ovih dana na rasporedu Liga kup, a najjača utakmica svakako je ovog utorka bila ona između aktualnog prvaka Premiershipa Leicester Cityja i Conteovog Chelseaja.

Leicester je bio taj koji je bolje započeo utakmicu i poveo s dva pogotka Okazakija, no Chelsea je izjednačio preko Cahilla i Azpilicuete te tako izborio produžetak.

U njemu je nakon isključenja Wasiliewskog Fabregas je s dva pogotka postavio konačnih 4:2 i odveo londonski klub u sljedeću fazu natjecanja.

Nikakvih problema nije imao Liverpool koji je prošao dalje pobjedom 3:0 kod Derbyja, zahvaljujući golovima Klavana, Coutinha i Origija. Naš Dejan Lovren pošteđen je i susret je odgledao s klupe.

Jednako uvjerljiv bio je i Arsenal te je trijumfirao 4:0 kod Nottinghama golovima Pereza, Xhake i Oxlade-Chamberlaina.

Od velikih favorita jedini je podbacio Everton. Momčad koja odlično gura u Premiershipu ove sezone ispala je kod kuće od drugoligaša Norwich Cityja. Naismith i Murphy bili su strijelci u pobjedi gostiju 2:0.