VIKEND VATRENIH BY PSK

Ćorluka o problemu koji ima s igračima, ali i o hobiju: Moji kažu da nisam baš normalan

10.10.2024 u 07:16

Bionic
Reading

Uoči nastavka Lige nacija i utakmica protiv Škotske (subota, 12. listopada, 18 sati) te Poljske (utorak, 15. listopada, 20.45 sati) gost emisije 'Vikend Vatrenih powered by PSK', koja je prikazana na kanalu MAXSport, gostovao je pomoćnik izbornika Zlatka Dalića, nekadašnji 'vatreni' Vedran Ćorluka

Kad nije vezan za obveze u stožeru reprezentacije, Vedran Ćorluka (38) se najradije opušta biciklirajući. No nije to samo rekreativno okretanje pedala, Ćorluka je gotovo u rangu profesionalaca.

Nedavno je tako uspješno odradio 209 kilometara dugu utrku za osam sati i 43 minute...

'Biciklizam mi je, s obzirom na to da sam kroz karijeru imao problema s tetivama, idealan za održavanje forme. Zaljubio sam se u taj sport, imam ljude koji dijele moje mišljenje, dobra grupa ljudi i uživam u tome', otkrio je Vedran Ćorluka te se osvrnuo na utrku dugu 209 kilometara:

'Uvijek ti glavom prođe: 'Gdje sam krenuo? Zašto? Kud?! Sve me boli, što mi ovo treba...' Ma sve klasično što i drugi prolaze. Ali uvijek sam volio imati neki cilj, dokazati si da nešto mogu, neke malo ekstremnije varijante. I pronašao sam se u tome. Moji kući kažu da nisam baš normalan, ali puste me da odradim to', uz osmijeh priča dobro raspoloženi Ćorluka.

  • +20
Hrvatska nogometna reprezentacija, trening, 8.10.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Ima i jedan 'problem' kojeg ima s igračima u redovima 'vatrenih'. Radi se o frizurama... Pa za čiju bi se frizuru Ćorluka odlučio da baš mora?

'Uh, stvarno ne znam, ali sigurno ne bih imao frizuru kao 80 posto igrača reprezentacije. U modi je sad ovo neko barber iza brijanje pa svi imaju iste frizure. Nekad ih ne mogu raspoznati s leđa, svi su mi isti...', požalio se Ćorluka pa nastavio:

'A ostali? Pa ne znam, Sosa mi je malo demode, Luka ima tu 'talijanku' kao što sam ja nekad imao, a svi su ostali isto ošišani... Ma, zadržavam svoju frizuru jer je klasu iznad ostalih', zaključio je nasmijani Vedran Ćorluka raspravu o frizurama u redovima 'vatrenih'.