posljednja provjera

Dinamo na Maksimiru igra 'generalku' protiv Šahtara; evo gdje gledati utakmicu

27.07.2024 u 13:49

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama danas od 19 sati (MAXSport 1, MAXtv) igraju posljednju pripremnu utakmicu uoči nove sezone, a protivnik im je aktualni ukrajinski prvak Šahtar Donjeck

U Dinamu su za svojevrsnu 'generalku' uoči početka sezone odlučili otvoriti vrata stadiona svojim navijačima koji će dvoboj moći pratiti s tribine zapad dolje, a ulaznice će se prodavati po cijeni od 10 eura.

Iz kluba su objavili kako će se prodaja ulaznica odvijati online putem na servisu https://tickets.gnkdinamo.hr/ od četvrtka 25.7. od 11 sati do početka utakmice. Fizička prodaja ulaznica na Ticket pointu bit će moguća i na dan utakmice u subotu 27. srpnja od 11 do 19:45 sati.

Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice Dinamo – Šahtar otvoreni od 18 sati.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Podsjetimo, Dinamo je u petak odigrao za javnost zatvorenu pripremnu utakmicu protiv Šahtara te je slavio 1:0 golom Tomasa Bakovića koji je zabio za pobjedu. U 67. je minuti Lukas Kačavenda vješto zavrnuo s desna, Baković spretno primio loptu desetak metara od gola, zanjihao Šahtarovog golmana i zakucao u mrežu.

Današnja utakmica protiv Šahtara (19 sati, MAXSport 1, MAXtv) bi trebala biti 'generalka' na novu sezonu te je za očekivati da će Sergej Jakirović zaigrati s najjačim snagama.

  • +24
Dinamo - Šahtar Donjeck, prijateljska utakmica, 26.7.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

'Ovi koji su izašli ranije, bit će na klupi. Ako bude potrebno, da uđu...', najavio je Jakirović nakon što je u petak s mladim snagama 'slomio' Šahtar koji je također igrao s 'drugom' postavom.

Večeras bi to ipak trebala biti druga priča, prava pripremna utakmica s najjačim postavama na obje strane. Dakle, Dinamo - Šahtar, od 19 sati, MAXSport 1, MAXtv!