Bienvenido

Dinamo predstavio novo pojačanje: bivšeg mladog reprezentativca Španjolske

04.07.2024 u 17:21

Bionic
Reading

Hrvatski prvak finalizirao je transfer Raúla Torrentea, španjolskog braniča koji je s Modrima potpisao ugovor do ljeta 2028.

Dinamo je na svojim službenim stranicama predstavio novo pojačanje. Riječ je o mladom Španjolcu Raúlu Torrenteu koji je potpisao ugovor na četiri godine, do ljeta 2028.

Riječ je o nekadašnjem mladom španjolskom reprezentativcu (debi je ostvario pod izbornikom Luisom de la Fuenteom, koji trenutno vodi seniorsku reprezentaciju) koji je do prošle sezone igrao za Granadu. Na Maksimir dolazi kao 22-godišnjak i slobodan igrač. Posljednje dvije godine karijere obilježile su ozljede, ali nema sumnje da je riječ o talentiranom igraču.

'Ovim putem želim izraziti veliko zadovoljstvo što sam postao novi član Dinama. O klubu sam čuo sve najbolje, kao nogometaš koji je dosad u karijeri igrao u Španjolskoj, znam da su u europskim natjecanjima pobjeđivali Villarreal, Sevillu, a prošle sezone su izbacili i Betis', kazao je nakon potpisivanja ugovora.

'Mnogi igrači su ovdje ostvarili zapažene uspjehe, kasnije postali reprezentativci i priznate međunarodne zvijezde, pa se nadam da ću i ja poći tim stopama. Znam i za njihove fanatične navijače, a moj prvi cilj bit će opravdati njihovo povjerenje, ali i povjerenje Uprave koja mi je omogućila dolazak na Maksimir. Vidimo se na terenu', zaključio je Torrente.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.