VISOKA CIJENA

Đoković zavapio: Samo da ne zavšim kao siroti Becker

29.06.2015 u 13:29

Bionic
Reading

Novak Đoković se u najavi nastupa na Wimbledonu na kojemu brani lanjski naslov dotaknuo i stanja u kojemu se nalazi njegov trener Boris Becker

Tijekom opuštenog Đokovićevog razgovora za Sport klub u priču se uključio i 'slučajni prolaznik' Nenad Zimonjić koji će u konkurencijama parova hvatati svoj deseti Grand slam naslov. Leđa su mu, saznao je Đoković, opet u redu što je najboljeg tenisača svijeta navelo da razgovor okrene u tom smjeru...

'Svaka čast doktoru Pavelu koji ga je 'sredio'. Ziki je mladić koji ima malo problemčića s kukovima, ali oporavio se, dobro je,' govori Đoković ipovlači paralelu sa svojim trenrom koji će doživotno osjećati tegobe nastale u igračkim danima.

'Uzelo je danka što je imao preko deset operacija u životu. Zglobovi, leđa, laktovi, koljena... nije ga štedjelo. To je na žalost surova istina jednog šampiona nakon karijere. Ja se iskreno nadam da neću imati toliko problema iako tijelo neminovno puno trpi,' govori Novak i produbljuje temu.


'Prije tri tjedna svi smo bili na zemlji i odmah slijedi prelazak s najsporije na najbržu podlogu. Osim podloge mijenja se način kretanja, strategija tijekom mečeva, dosta toga. Tijelo trpi, ali to smo birali i ne smijemo se puno žaliti,' završava Đoković koji kotira kao najveći favorit uoči turnira.